Oron 57 bestellen? | PMU Naald - PMU Tina

Oron 57

3.300,00 excl. BTW

NPM permanente make-upmachine de ORON 57 introduceert besparingen in 80% van de behandeltijd. Dit betekent meer vrije tijd voor u en minder leed voor de klant. Een dergelijke prestatie is haalbaar dankzij de geavanceerde technologie gedurende het hele productontwerp en de fabricage. Het ORON 57-systeem bevat de volgende componenten: stroom- en besturingseenheid, bedieningshendel, operationeel pedaal en een wisselstroomadapter.

Categorie:
De voedings- en besturingseenheid bestaat uit PCB's met een digitale controller die gebruik maken van technologie voor laagspanningsapparatuur voor een verbeterde elektrische veiligheid, waardoor het naaldvermogen en de rotatiesnelheid van de motor kunnen worden geregeld. Het digitale systeem zit in een laser vervaardigd zware aluminium behuizing met een chique en resistible ontwerp. De operationele handgreep inclusief de krachtige en stille motor. De luchtvaartstandaardmotor die voldoende vermogen levert om de grote naaldcombinatie NPM aan te drijven heeft de handgreep ontwikkeld en de integrale naalden helpen scherpe en strakke lijnen te creëren.

De naald gaat op en neer in hetzelfde punt en er zijn geen afwijkingen van het gewenste ontwerp. Met de hendel kan de hoogte van de naalden worden aangepast om de verschillende behandelingen te ondersteunen. Het operationele pedaal bestuurt de werking van de motor en maakt uw handen vrij zodat u een nauwkeurige behandeling kunt uitvoeren. Wanneer de motor stopt, gaat de naald terug op zijn plaats en dus blijft de naald intact en is de cliënt tijdens de behandeling niet gewond.

Getest op conformiteit met de volgende normen:

CE-norm Medische apparatuur EN 60601-1: 90 + A1: 93 + A2: 95 + A13: 96 Medische apparatuur IEC 60601-1: 88 + A1: 91 + A2: 95 Productie Assemblage onder standaard: ISO 13485 ISO 9001

Extreem krachtige en zeer stille machine.
Scherpe en nauwkeurige uitvoeringen.
Grote verscheidenheid aan naalden en pigmenten bieden u onbeperkte opties.
Topkwaliteit - CE-certificaat & ISO-norm.
Geweldige klantenservice.
Volledige trainingsondersteuning.
2 jaar garantie.
Direct PMU advies nodig?