Oxygen treatments van Intraceuticals | Permanent Make-up Tina

Oxygen treatments - Intraceuticals

Laat jouw gezicht weer als herboren aanvoelen

Oxygen Facial Treatment - Exclusieve schoonheidsbehandeling

Rimpels rondom de ogen en de mond, pigmenten op het gezicht die steeds toenemen en opvallend worden en heel soms ook nog een onfrisse look hebben. Ouderdomsverschijnselen bepalen hun eigen ingangstijd. Evenzo kan door hormonale ingrepen jouw gezicht een minder mooie uitstraling krijgen, waardoor je minder lekker in jouw vel voelt. Oxygen facial treatment-Intraceuticals is de ultieme gezichtsbehandeling die je de frisse en ietwat jongere look tijdelijk weer doet opleven.

De oxygen facial treatment – intraceuticals is een aparte schoonheidsbehandeling voor het gezicht waarbij er een combinatie van zuivere zuurstof en hydraterend serum wordt ingebracht in de huid. Het inbrengen gebeurt middels een speciale airbrush techniek.

Resultaat al na één behandeling

Voor Na

Geniet langer van een jong en fris gezicht

De behandeling zorgt tijdelijk voor de opleving van het gezicht. Wil je er langer en meer van genieten? Dan laat je dan ter zake informeren over de mogelijkheden om op regelmatige momenten behandelingen te doen. Vraag naar de risico’s en uiteraard is een goede zorg na de behandeling vereist. Houdt er rekening mee dat de nazorg deels zelf door jou zal moeten worden gedaan. Onze specialisten beschikken over ruime deskundigheid om adequate begeleiding te geven die bij de oxygen facial treatment-intraceuticals hoort.

“Bij de behandeling worden zuurstof, vitaminen en antioxidanten gebruikt.
De behandeling kriebelt soms een beetje, maar doet helemaal geen pijn.”

Met de oxygen facial treatment - intraceuticals kunnen de verschillende oplevingen aan het gezicht worden ervaren zoals:

Vanwege de kracht van de airbrush komen de stoffen direct in de huid en neemt deze gelijk op. De werking is direct en effectief. Het resultaat laat niet lang op zich wachten. De behandeling gebeurt niet in één keer. Afhankelijk van wat u wilt laten behandelen, wordt het behandelingstraject met u bepaalt.

Puur zuurstof
Er zijn drie serums beschikbaar voor de O2-behandeling: Rejuvenation (verjongen, maakt strak en glad), Opulence (verjongt en maakt de huid gladder, maar bevat daarnaast stoffen die pigment- en ouderdomsvlekjes oplichten) en Atoxelene.

Wil jij er ook jonger uit zien met IntraCeuticals?

Wij werken uitsluitend met de professionele producten en apparaten van IntraCeuticals,  zodat jij altijd het mooiste resultaat krijgt. Vooraf word je altijd goed geïnformeerd.

Open chat
Direct PMU advies nodig?