PRX gezichtsbehandeling - Permanent Make-up Tina

PRX-T33 gezichtsbehandeling

PRX-THERAPY is een revolutie in naald vrije biorevitalisatie. Het stimuleert het natuurlijke regeneratieve proces van de huid en herstelt haar verloren uitstraling, toon en elasticiteit.

PRX-T33 gezichtsbehandeling

Mist je huid een natural glow en kan je dus wel een echte oppepper gebruiken? Dan is een PRX-T33 behandeling de oplossing voor jou!

 

PRX-T33 no-needle Biorevitalisatie zorgt dat je huid vol en mooi blijft. Het is een eenvoudige en snelle behandeling (de gehele behandeling duurt ongeveer 30 minuten!!)

met focus op glans, vitaliteit, stevigheid, huidtint egaliseren en diepe hydratatie. PRX-T33 levert onmiddellijk duidelijke resultaten zonder enige “downtime” of bijwerkingen.

Wat is PRX gezichtsbehandeling?

Dé nieuwste behandeltrend voor een directe skin boost, natuurlijke anti-aging en het verbeteren van de huidstructuur met direct zichtbaar effect! Een ideale, veilige behandeling om de totale conditie van de huid te verbeteren!

 

Een unieke samenstelling van trichloorazijnzuur (TCA) en waterstofperoxide (H2O2) werken samen op een zeer nauwkeurig PH-niveau. PRX-T33 versterkt het natuurlijke, diepe regeneratieve proces van de huid. Na slechts één behandeling ziet de huid er steviger, gladder en stralender uit, zonder de huid te beschadigen.

Een groot voordeel van deze behandeling is dat je eigen huid wordt aangezet tot de aanmaak van collageen en elastine vezels. Biorevitalisatie verwijst namelijk naar de actieve stimulatie van de natuurlijke functies van de huid.

 

Daarom is PRX-T33 zoveel meer dan alleen een gezichtsbehandeling! Het verbetert de algehele huidgezondheid. Het stimuleert op een natuurlijke manier nieuw collageen zonder de vorm van je gezicht te veranderen of spierbewegingen te beïnvloeden.

 

Resultaten zijn direct na de eerste behandeling zichtbaar. Je huid is gladder, voller, gezichtslijntjes vervagen en je hebt een mooie natuurlijke glow.

 

Voor een langdurig anti-age effect kun je het beste een kuur volgen van 4-6 keer met tussenpozen van 7-10 dagen.

 

De PRX-T33 behandeling is niet alleen voor het gezicht, het is ook ideaal voor de hals en het decolleté. 

 

Als je de combinatie behandeling doet met Microneedling heb je een herstel van 3-4 weken en wordt meestal niet in de zomer gedaan omdat je dan niet in de zon mag. Van deze combinatie behandeling ga je wel vervellen. 

 

Direct resultaat zonder injecties
PRX-T33 is een innovatieve technologie die de huid revitaliseert zonder injecties, het huidoppervlak niet beschadigt en geen hersteltijd heeft.

CE-gemarkeerde medische methode, meer dan 10 jaar klinisch onderzoek, meer dan een miljoen behandelingen uitgevoerd.

Direct na de eerste behandeling kun je het effect van PRX-T33 op je huid zien en voelen:
* Onmiddellijk liftend effect
* Vernauwing van de huidporiën
* Egale huidtint
* Verhelderen van pigmentvlekken
* Ontstekingsremmend effect

We kunnen geen genoeg krijgen van al deze geweldige resultaten. Heb je de PRX-T33 nog niet geprobeerd?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je vooraf een afspraak maakt. Het maken van een intake is bij PMUTina altijd gratis.

Plan jouw PRX behandeling bij Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: Gesloten

De methode van Tina

De methode van Tina wordt toegepast. De NPM pigmenten behouden hun kleuren. Duurzaamheid is gegarandeerd; je geniet dus langer van de make-up. Andere kleuren zoals die van Biotek en Academie geven eveneens die prachtige en nagenoeg originele glans. Het super gemotiveerd en kundig team begeleidt op dezelfde wijze, zonder aanzien des persoons, en met bijzondere aandacht gedurende een van onze behandeling.

PRX nazorg producten

PRX-T33 is geen peeling! Het is een innovatieve huidstimulator die radicaal verschilt van peelings doordat het een gericht effect heeft op de dermis zonder de opperhuid te beschadigen. Hierdoor kent de behandeling geen leeftijdsbeperkingen, seizoensinvloeden of hersteltijd.

  • Beschadigt de opperhuid niet
  • Stimuleert het herstel van de huidmatrix
  • Verhoogt de waterreserves in de dermis
  • Verbetert de huidkwaliteit
  • Stimuleert huidherstel

WiQo®-lijn
De WiQo®-lijn is ontwikkeld door dermatologen die de gezondheid en het welzijn van de huid als hoofddoel hebben. Gebaseerd op kennis en ervaring en door middel van een programma dat aan de belangrijkste huidbehoeften voldoet:

BESCHERMING – PREVENTIE – STIMULATIE

WiQo versterkt en ondersteunt bovendien het effect van een PRX-T33 behandeling
voor snellere en mooiere resultaten.

  • TCA 33% (trichloorazijnzuur) om de celvernieuwing te bevorderen en de collageenproductie te activeren.
  • Waterstofperoxide wordt van nature in de huid aangetroffen en versnelt de genezingsprocessen van de huid en versterkt de bescherming van het immuunsysteem. (Het wordt bijvoorbeeld nog steeds gebruikt in de wondverzorging.)
  • Kojiczuur voorkomt de vorming van pigmentstoornissen.
blank
Dit zijn de nazorg producten die leverbaar zijn voor zowel
onze PRX klanten als PRX vakspecialisten

Permanente make up blijft 2 tot 5 jaar zichtbaar en zal in de loop der tijd vervagen

De make-up zal na een bepaalde tijd langzaam lichter worden. De cliënt wordt duurzaam geïnformeerd. Bij iedere behandeling worden de risico’s en de nazorg aan de klant meegegeven. Wij willen dat je stralend onze winkel verlaat en enthousiast terugkomt voor een vervolgbehandeling.

Ben je al overtuigd om over te stappen op permanente make-up of heb je meer informatie nodig?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je vooraf een afspraak maakt. Het maken van een nieuwe afspraak is bij PMUTina altijd gratis.

Permanente Make Up Nazorg producten- PMU Tina
Dit zijn de nazorg producten die leverbaar zijn voor zowel
onze PMU klanten als PMU vakspecialisten
Permanente Make Up Nazorg producten- PMU Tina
Dit zijn de nazorg producten die leverbaar zijn voor zowel
onze PMU klanten als PMU vakspecialisten
Permanente Make Up Nazorg producten- PMU Tina
Dit zijn de nazorg producten die leverbaar zijn voor zowel
onze PMU klanten als PMU vakspecialisten
Direct PMU advies nodig?