PMU Lippen - Permanent Make-up Tina

Permanente Make-up Lippen

Met het aanbrengen van PMU krijgen jouw lippen
permanent de meest stralende en uitgesproken look

Permanente make-up lippen

De lippen krijgen een kleur die bij elke outfit past. Zo heb jij perfecte make-up voor elke gelegenheid. Op een vakkundige wijze en met precisie wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht met een dunne, steriele naald. Op onze Facebook-pagina kan je geregeld mooie resultaten zien van door ons uitgevoerde PMU behandelingen! Ben je benieuwd welke techniek bij jouw lippen past? Plan een gratis intakegesprek in.

Belangrijke aandachtspunten vóór een PMU wenkbrauw behandeling

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol, aspirine, chiazaad en bloedverdunners en geen waterproof make-up producten.

 • Gebruik geen waterproof lipstick 7 dagen voor de behandeling, want dit geeft een waterproof laag op de lippen, dit kan ervoor zorgen dat het pigment niet goed opgenomen wordt.

 • Kom met schone lippen naar de PMU behandeling, we kijken samen naar de kleur, vorm en techniek. Je mag foto’s meenemen van kleuren die je mooi vindt en voorbeelden

Heb je regelmatig last van een koortslip?
Dan is het van belang dat je eerst contact met me opneemt voordat we een afspraak maken. I.v.m. met de voorbehandeling van de koortslip. Ik behandel je daarom alleen indien je via de huisarts een kuur hebt gekregen. Met de kuur dien je 2 dagen voor de behandeling te starten, tot 5 dagen na de behandeling. Een uitbraak heeft namelijk een negatief effect op het resultaat en is niet prettig voor jou.

Nazorg PMU lippen

Zoals elke cosmetische ingreep is de procedure van PMU een proces waarbij enig geduld betracht zal moeten worden. Maar ook dat wordt beloond en na een week is er al een prachtig resultaat zichtbaar.

Meteen na de behandeling kunnen de oogleden, wenkbrauwen en/of lippen er gezwollen uit zien. Schrik hier niet van! Na ongeveer 36 uur zal de zwelling verdwijnen. De oogleden, wenkbrauwen en/of lippen zien er dik geschilderd uit, na 1 week is dit 50% minder. De komende weken zal de kleur verzachten en een natuurlijk uiterlijk krijgen.

Je mag eventuele korstjes NIET afkrabben!

Het totale genezingsproces duurt 6-8 weken, daarna kan er een eventuele nabehandeling plaatsvinden.

Nazorg Lipliner

 • Breng met een wattenstaafje minstens 3 keer per dag de meegekregen after care cream aan op de lippen gedurende 5 dagen. Nooit rechtstreeks vanuit de verpakking smeren, eerst op Uw hand en dan op Uw lippen aanbrengen zodat er geen bacterie overgebracht kan worden. Ter voorkoming van herpes,zovirax smeren uit een nieuwe schone verpakking.
 • Vermijd overmatig UV-licht, dus ook geen zonnebank.
 • Voor het douchen de after care cream aanbrengen t.p.v. de lippen.
 • Vermijd contact met water.
 • Niet in de sauna, niet in een zwembad.
 • Geen gebruik maken van lippenstift of lipgloss.
 • Reinig Uw lippen voorzichtig met een wattenstaafje met lauw water.
 • Maak geen gebruik van reinigingsmiddelen t.p.v. de lippen.
 • Maak geen gebruik van zogeheten “whitening-tandpasta”.
 • Voor het tandenpoetsen de lippen insmeren met de after care cream.
 • Nuttig geen pittig eten en heet drinken!
 • Drink de eerste uren na de pigmentatie met een rietje.
 • 4 uur na de behandeling geen alcohol nuttigen.
 • Geen chemische peeling gedurende 6 maanden na PMU t.p.v. de lippen.
 • Geen crèmes met fruitzuren en vitamine A gebruiken op de gepigmenteerde huid.
 • Na volledige genezing tijdens het zonnen (ook zonnebank) altijd gebruik maken van een sunblock (factor 30 of hoger) t.p.v. de lippen om de kleur langer te behouden.

Ben je al overtuigd om over te stappen op permanente make-up of heb je meer informatie nodig?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je vooraf een afspraak maakt. Het maken van een intake is bij PMUTina altijd gratis.

Plan jouw PMU behandeling bij Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: Gesloten

De methode van Tina

De methode van Tina wordt toegepast. De NPM pigmenten behouden hun kleuren. Duurzaamheid is gegarandeerd; je geniet dus langer van de make-up. Andere kleuren zoals die van Biotek en Academie geven eveneens die prachtige en nagenoeg originele glans. Het super gemotiveerd en kundig team begeleidt op dezelfde wijze, zonder aanzien des persoons, en met bijzondere aandacht gedurende een van onze behandeling.

Volg de onderstaande nazorginstructies nauwkeurig op:

Gefeliciteerd met uw nieuwe wenkbrauwen eyeliner of lippen!
De pigmentatie is de eerste 10 dagen 50% donkerder dan het uiteindelijke resultaat schrikt u hier niet van en heb vertrouwen in uw specialiste!

Uw PMU zal na genezing subtiel en zacht effect geven. Tijdens het genezingsproces dient u zorgvuldig met de pigmentatie om te gaan. Het is van belang dat de pigmentatie zo snel mogelijk geneest met een zo optimaal mogelijk resultaat.

Remember:

 • Je mag 2 weken niet in de sauna, langdurig zwemmen, als je vragen hebt neem contact met mij op. 
 • Je mag 6 dagen geen make-up op de behandelde huid. 

Opfris: tussen de 1 jaar – 3 jaar: sommige klanten willen de wenkbrauw donkerder hebben elk jaar, sommige vinden het mooi dat het vervaagt en komen 2 – 2,5 jaar terug. 

Na de volledige genezing is het aan te raden om elke dag factor 50 of een sunblock te smeren omdat het pigment dan intenser blijft en je er langer plezier van hebt.

Permanente Make Up Nazorg producten- PMU Tina
Dit zijn de nazorg producten die leverbaar zijn voor zowel
onze PMU klanten als PMU vakspecialisten

Permanente make up blijft 2 tot 5 jaar zichtbaar en zal in de loop der tijd vervagen

De make-up zal na een bepaalde tijd langzaam lichter worden. De cliënt wordt duurzaam geïnformeerd. Bij iedere behandeling worden de risico’s en de nazorg aan de klant meegegeven. Wij willen dat je stralend onze winkel verlaat en enthousiast terugkomt voor een vervolgbehandeling.

Ben je al overtuigd om over te stappen op permanente make-up of heb je meer informatie nodig?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je vooraf een afspraak maakt. Het maken van een nieuwe afspraak is bij PMUTina altijd gratis.

Direct PMU advies nodig?