Permanente Make Up: Wenkbrauwen, Lippen en Ogen | PMU Tina

Permanente Make-up wenkbrauwen, lippen en ogen

Met het aanbrengen van de permanente make up krijgen jouw wenkbrauwen, lippen en ogen die stralende look op elk moment van de dag.

Voor Na
Voor Na

Geen onveilige kleur- en tekenwerk meer als je kiest voor de permanente make up

Met het aanbrengen van de permanente make up krijgen jouw lippen en ogen die stralende look op elk moment van de dag.
Een traantje laten vallen of nog heel snel de spullen bij elkaar gepakt en geen tijd gehad om in de spiegel te kijken, de permanente make up blijft perfect onder alle omstandigheden. De zoektocht naar de juiste make up accessoires is voorbij.

Het bijzondere ervan is dat de lippen de kleur krijgen welke bij elke outfit past. De eyeliner en wenkbrauwen worden mooi bijgetekend. Perfecte make up dus voor elke gelegenheid. Op vakkundige wijze en met precisie wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht met een dunne, steriele naald. Op onze Facebook-pagina kunt u geregeld mooie resultaten zien van door ons uitgevoerde PMU behandelingen.

Belangrijke aandachtspunten vóór een PMU behandeling

Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol, aspirine of chiazaad en bloedverdunners. Tekent u uw wenkbrauwen zelf dagelijks? Dan adviseer ik u om op de dag van de behandeling met getekende wenkbrauwen naar de salon te komen, dit om te zien wat u gewend bent. Maak er geen hoge wiskunde van: ik ga het niet kopiëren.

Heeft u regelmatig een koortslip?
Dan zal de behandeling het virus vrijwel zeker activeren! Ik behandel alleen indien u via uw huisarts een kuur heeft gekregen. Met de kuur dient u 2 dagen voor de behandeling te starten tot 5 dagen na de behandeling. Een uitbraak heeft een negatief effect op het resultaat.

Permanente Make Up Nazorg producten- PMU Tina
Dit zijn de nazorg producten die leverbaar zijn voor zowel
onze PMU klanten als PMU vakspecialisten

Plan jouw PMU behandeling bij Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: info@pmutina.nl
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: gesloten

De methode van Tina

De methode van Tina wordt toegepast. De NPM pigmenten behouden hun kleuren. Duurzaamheid is gegarandeerd; je geniet dus langer van de make-up. Andere kleuren zoals die van Biotek en Academie geven eveneens die prachtige en nagenoeg originele glans. Het super gemotiveerd en kundig team begeleidt op dezelfde wijze, zonder aanzien des persoons, en met bijzondere aandacht gedurende een van onze behandeling.

Lees hieronder de aandachtspunten voor een PMU behandeling

Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol, aspirine of chiazaad en bloedverdunners.
Lenzen moeten uit tijdens de eyeliner behandeling.

Gebruik geen mascara wanneer u voor uw eyeliner behandeling komt.

Gebruik 7 dagen voor uw eyeliner behandeling geen waterproof mascara of waterproof eyeliner of olie reiniging. Dit laat een onzichtbaar filmlaagje op de huid achter waardoor het pigment moeilijk wordt opgenomen door de huid. Gewone mascara of reinigingsmelk mag wel.

Eyeliners mogen niet geplaatst worden als u wimperextensions draagt. Zorg dat deze minimaal één week voor de behandeling verwijderd zijn.

Gebruikt u wimpergroeiserum?
U dient hier 4 weken voor een eyeliner behandeling mee te stoppen.

Lippen: Heeft u regelmatig een koortslip?
Dan zal de behandeling het virus vrijwel zeker activeren! Ik behandel alleen indien u via uw huisarts een kuur heeft gekregen. Met deze kuur dient u 2 dagen voor de behandeling te starten tot 5 dagen na de behandeling. Een uitbraak heeft een negatief effect.

Gefeliciteerd met uw nieuwe wenkbrauwen eyeliner of lippen!
De pigmentatie is de eerste 10 dagen 50% donkerder dan het uiteindelijke resultaat schrikt u hier niet van en heb vertrouwen in uw specialiste!

Volg de onderstaande nazorginstructies nauwkeurig op:

Uw PMU zal na genezing subtiel en zacht effect geven. Tijdens het genezingsproces dient u zorgvuldig met de pigmentatie om te gaan. Het is van belang dat de pigmentatie zo snel mogelijk geneest met een zo optimaal mogelijk resultaat. 

Wenkbrauwen reinig de wenkbrauwen 1 uur en 2 uur na de behandeling met een vochtig watje met  heet water niet drijfnat! Wrijf voorzichtig 1 kant op en herhaal deze beweging 3 maal, dep hierna voorzichtig droog met een tissue.

De pigmentatie bij douchen en zo droog mogelijk houden alleen de nazorg opdoen. 

Vanaf nu mag u smeren zo vaak als u prettig vindt, zolang u zeer spaarzaam smeert en eventueel overtollig product af dept met een zacht doekje. 

Tot de korstjes (als er korstjes komen a.u.b. niet krabben of verwijderen) eraf zijn mag u niet langdurig douchen, sauna of zwemmen, sporten of make up aanbrengen op het behandelde gebied. 

Uw PMU is een schaafwondje en geneest het snelst als deze zo droog en schoon mogelijk blijft. Zodra eventuele korstjes eraf zijn en uw huid genezen is, mag alles weer, dit is meestal na ongeveer 5 à 10 dagen afhankelijk van de gebruikte techniek behandelde zone en leeftijd van de klant.

U mag niet pulken aan de pigmentatie. Anders verwijdert u pigment uit de huid en dit zal het resultaat nadelig beïnvloeden dit is vooral in het stadium dat de korstjes eraf vallen lastig. Als de korstjes eraf gevallen zijn zal het lijken alsof er weinig pigment meer aanwezig is en de huid zal wat rood zijn, in de week hierna zal de kleur weer opbloeien, terugkomen bij de tweede behandeling vullen we de pigmentatie waar nodig aan.

De eerste 14 dagen dient u de pigmentatie te beschermen tegen direct zonlicht, draag zo nodig een zonnebril / hoedje en gebruik een sunblock. Ik wil u aanbevelen om er een gewoonte van te maken om uw wenkbrauwen met sunblock in te smeren uv straling vervaagt PMU en een met een goede bescherming heeft u langer plezier van uw wenkbrauwen.

PMU en zonnebank gaan niet samen! Bedek de pigmentatie met een wattenschijfje of dikke laag sunblock als u toch onder de zonnebank wilt.

Nazorg PMU lippen: maak geen gebruik van whitening tandpasta en smeer de eerste 5 dagen voor het tandenpoetsen de lippen in met Bepanthen. 

De eerste 12 uur is het beter is om pittig eten te vermijden en geen heet drinken te nuttigen, drink de eerste 12 uren na de behandelingen door een rietje bij warme en koude dranken.

Veiligheid
Mijn salon, apparatuur en werkwijze zijn goedgekeurd door de GGD dit biedt u zekerheid betreffende hygiëne en steriliteit. Pigmenten die tot de absolute top behoren gecombineerd met geavanceerde apparatuur zorgen op een pijnloze wijze voor een mooi resultaat.

Permanente make up blijft ongeveer 2 tot 5 jaar

De make up zal na een bepaalde tijd langzaam lichter worden. De cliënt wordt duurzaam geïnformeerd.
Bij iedere behandeling worden de risico’s en de nazorg aan de klant meegegeven. Wij willen dat u stralend ons winkel verlaat en enthousiast terugkomt voor een vervolgbehandeling.

Bent u al overtuigd om over te gaan stappen voor uw permanente make up of heb je meer informatie nodig?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je dat vooraf doet middels een afspraak. Het maken van een nieuwe afspraak is bij PMUTina altijd gratis.

Open chat
Direct PMU advies nodig?