Permanente Make Up: Wenkbrauwen, Lippen en Ogen | PMU Tina

Permanente Make-up wenkbrauwen, lippen en ogen

Met het aanbrengen van PMU krijgen jouw wenkbrauwen, lippen en ogen permanent de meest stralende en uitgesproken look

Voor Na
Voor Na

Kiezen voor permanente make-up betekent geen onveilig kleur- en tekenwerk meer

Met het aanbrengen van permanente make up, krijgen jouw lippen en ogen een stralende look op elk moment van de dag!

Is er stiekem een traantje gevallen? Of heb je nog heel snel spullen bij elkaar gepakt en geen tijd gehad om in de spiegel te kijken? De permanente make up blijft perfect zitten onder alle omstandigheden. De zoektocht naar de juiste make-up accessoires is voorbij.

De lippen krijgen een kleur die bij elke outfit past. De eyeliner en wenkbrauwen worden mooi bijgetekend. Zo heb jij perfecte make-up voor elke gelegenheid. Op een vakkundige wijze en met precisie wordt een speciaal veilig pigment vlak onder het huidoppervlak aangebracht met een dunne, steriele naald. Op onze Facebook-pagina kan je geregeld mooie resultaten zien van door ons uitgevoerde PMU behandelingen!

Belangrijke aandachtspunten vóór een PMU behandeling

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol, aspirine, chiazaad en bloedverdunners. Teken je jouw wenkbrauwen zelf dagelijks? Dan adviseer ik je om op de dag van de behandeling met getekende wenkbrauwen naar de salon te komen. Zo kan ik zien wat je gewend bent en wat je mooi vindt. Maak er geen hoge wiskunde van hoor: ik ga het niet kopiëren!

Heb je regelmatig last van een koortslip?
Dan zal de behandeling het virus vrijwel zeker activeren! Ik behandel je daarom alleen indien je via de huisarts een kuur hebt gekregen. Met de kuur dien je 2 dagen voor de behandeling te starten, tot 5 dagen na de behandeling. Een uitbraak heeft namelijk een negatief effect op het resultaat en is niet prettig voor jou!

Plan jouw PMU behandeling bij Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: Gesloten

De methode van Tina

De methode van Tina wordt toegepast. De NPM pigmenten behouden hun kleuren. Duurzaamheid is gegarandeerd; je geniet dus langer van de make-up. Andere kleuren zoals die van Biotek en Academie geven eveneens die prachtige en nagenoeg originele glans. Het super gemotiveerd en kundig team begeleidt op dezelfde wijze, zonder aanzien des persoons, en met bijzondere aandacht gedurende een van onze behandeling.

Lees hieronder de aandachtspunten voor een PMU behandeling

Gebruik 24 uur vóór de behandeling geen alcohol, aspirine of chiazaad en bloedverdunners.
Lenzen moeten uit tijdens de eyeliner behandeling.

Gebruik geen mascara wanneer u voor uw eyeliner behandeling komt.

Gebruik 7 dagen voor uw eyeliner behandeling geen waterproof mascara of waterproof eyeliner of olie reiniging. Dit laat een onzichtbaar filmlaagje op de huid achter waardoor het pigment moeilijk wordt opgenomen door de huid. Gewone mascara of reinigingsmelk mag wel.

Eyeliners mogen niet geplaatst worden als u wimperextensions draagt. Zorg dat deze minimaal één week voor de behandeling verwijderd zijn.

Gebruikt u wimpergroeiserum?
U dient hier 4 weken voor een eyeliner behandeling mee te stoppen.

Lippen: Heeft u regelmatig een koortslip?
Dan zal de behandeling het virus vrijwel zeker activeren! Ik behandel alleen indien u via uw huisarts een kuur heeft gekregen. Met deze kuur dient u 2 dagen voor de behandeling te starten tot 5 dagen na de behandeling. Een uitbraak heeft een negatief effect.

Gefeliciteerd met uw nieuwe wenkbrauwen eyeliner of lippen!
De pigmentatie is de eerste 10 dagen 50% donkerder dan het uiteindelijke resultaat schrikt u hier niet van en heb vertrouwen in uw specialiste!

Volg de onderstaande nazorginstructies nauwkeurig op:

Uw PMU zal na genezing subtiel en zacht effect geven. Tijdens het genezingsproces dient u zorgvuldig met de pigmentatie om te gaan. Het is van belang dat de pigmentatie zo snel mogelijk geneest met een zo optimaal mogelijk resultaat. 

Permanente Make Up Nazorg producten- PMU Tina
Dit zijn de nazorg producten die leverbaar zijn voor zowel
onze PMU klanten als PMU vakspecialisten

Permanente make up blijft 2 tot 5 jaar zichtbaar en zal in de loop der tijd vervagen

De make-up zal na een bepaalde tijd langzaam lichter worden. De cliënt wordt duurzaam geïnformeerd. Bij iedere behandeling worden de risico’s en de nazorg aan de klant meegegeven. Wij willen dat je stralend onze winkel verlaat en enthousiast terugkomt voor een vervolgbehandeling.

Ben je al overtuigd om over te stappen op permanente make-up of heb je meer informatie nodig?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je vooraf een afspraak maakt. Het maken van een nieuwe afspraak is bij PMUTina altijd gratis.

Direct PMU advies nodig?