Oron 60 bestellen? | PMU Naald - PMU Tina

Oron 60

3.450,00 excl. BTW

Het meest geavanceerde apparaat ter wereld met uitstekende technologie op het gebied van permanente make-up en micropigmentatie.

Categorie:

Met zijn innovatieve ontwerp, prachtige zilveren kleur en zijn spectaculaire LED-verlichting aan de onderkant van het apparaat, zal de ORON 60 zeker het oog van de connaisseurs aantrekken. De ORON 60 is uitgerust met een 3,5-inch kleurenscherm, een compleet gedetailleerd menu beschikbaar in 7 verschillende talen: Engels / Frans / Spaans / Russisch / Italiaans / Duits en Hebreeuws. Ontworpen om gebruikersvriendelijk te zijn, zal de beginnende technicus tot de meest ervaren technicus genieten van zijn volledige functionaliteit. De ORON 60 is eenvoudig te gebruiken, met voorgeprogrammeerde snelheden, naalden en behandelingen. De technicus hoeft alleen de behandeling te kiezen en de ORON 60 kiest de naald en de juiste snelheid. Het is zo simpel als ABC. Maximaal vermogen en snelheid van het apparaat zullen meer dan 6000 tpm bereiken. Een verscheidenheid aan naalden is beschikbaar voor alle soorten procedures, alle naalden zijn 100% gesteriliseerd en zijn voor eenmalig gebruik.

De ORON 60 is geoptimaliseerd voor het gebruik van de NPM-serie cartridgesnaalden en roller (Amerikaans octrooi nummer 61-561.949). Het apparaat heeft twee uitgangen waarmee de technicus twee verschillende soorten handstukken kan gebruiken. Ook verkrijgbaar met de ORON 60 is een van de drie handstukken die aan ons apparaat kunnen worden aangepast. Het “feather touch” -handstuk dat is ontwikkeld en aangepast aan dit speciale model, is vervaardigd door Moshe Alul zelf, licht in gewicht en hoogwaardige techniek zal elke expert op het gebied van permanente make-up zeker bevallen. Het concept achter de creatie van dit handwerk was om de kunstenaar die zachte en zachte beweging te geven om prachtige lijnen te creëren. Het handstuk heeft een eigen standaard die past bij het ontwerp van het apparaat. Het ORON 60-apparaat werd ontwikkeld om snellere resultaten en hogere kwaliteitsniveaus te bereiken op het gebied van permanente make-up en simulatie van haarfollikels. Een extra functie die al in het systeem is geïntegreerd, maar in de nabije toekomst beschikbaar zal zijn, is dat het apparaat is uitgerust met een geheugenkaart waarop de gebruiker afbeeldingen van eerder uitgevoerd werk kan invoegen en deze aan de klanten kan presenteren.

Direct PMU advies nodig?