Lees recensies - Permanent Make-up Tina

Lees de positieve recensies

Al meer dan 849 klanten zijn blij met PMUTina

fam Poels
fam Poels
17:15 26 May 22
Bart Olislagers
Bart Olislagers
18:11 23 May 22
Dankzij Tina heb ik weer een mooie, strakke pmu. Ze heeft het werk van de 4 voorgangers die ik heb gehad ongedaan kunnen maken met geduldig en secuur laseren. Ze is een zeer betrokken professional die haar vak goed verstaat, die gaat voor het mooiste resultaat en daar ook alle tijd voor neemt. Ik ben niet eerder zo goed voorgelicht geweest over de voor-en nadelen. Al de 4 de keren bij haar voorgangers nam ik vantevoren pijnstilling om de pijn te kunnen dragen. Nu niets ingenomen en alles ontspannen kunnen ondergaan; ik wist niet dat dat kon! Ook prijs-product verhouding is zeer schappelijk. Ik vind haar geweldig en ben blij dat ik na mijn lange zoektocht eindelijk een goede schoonheidsspecialiste heb gevonden!
kelly van lierop
kelly van lierop
06:44 19 May 22
Angelique Janssen
Angelique Janssen
20:47 27 Apr 22
Tina geïnformeerd of dat zij iets kon betekenen van mijn onder eyeliner.Bij een vorig bedrijf pakte de onder eyeliner voor de helft niet. Tot 3x toe geprobeerd te hebben nog niet. Kom in contact met Tina, enmeteen de eerste keer, super goed.Afgelopen maandag terug geweest voor de nabehandeling, en Oh wat ben ik tevreden zo mooi.Nogmaals dank je wel Tina.
Sylvia Maeghs
Sylvia Maeghs
06:10 27 Apr 22
Irene Van helden
Irene Van helden
18:21 06 Apr 22
Echt een super vrouw
Paula
Paula
12:15 06 Apr 22
9 jaar geleden voor het eerst bij Tina permanent make up lijntjes bij de ogen boven en onder laten zetten. En in de jaren nadien de lijntjes bij laten werken en ook voor permanent make up van mijn wenkbrauwen gegaan. Zo was ik die eerste keer onder de indruk wat de lijntje voor je gezicht doet zonder dat je een potloodje of eyeliner hoeft te pakken, je ogen sprekender en heeeeeerlijk wat een gemak! Afgelopen week mijn wenkbrauwen weer bij laten werken, het donkere is wat weg aan het trekken en oo wat ben ik weer superblij. Zo netjes en strak, mijn gezicht spreekt weer 😁Vakvrouw !!! En buiten dat ...het is gewoon een uitje, je voelt je zo op je gemak 👌
Linda lohman
Linda lohman
14:02 25 Mar 22
Hallo Tina,Enorm bedankt voor jouw goede uitleg tijdens de PMU opleiding. Ik had één op één de opleiding gedaan bij Tina. Zo fijn en rustig en een hele duidelijke uitleg. Ik kan het echt iedereen adviseren, ga de opleiding bij Tina doen. Eén op één is toch echt te adviseren. Er komt een hoop bij kijken en je moet echt voldoende kennis op doen...om vervolgens klanten kunnen voorzien van PMU. Bedankt Tina en tot snel.Linda Lohman.Forever and Young Clinics.
Karlijn Valckx
Karlijn Valckx
19:36 14 Mar 22
Een permanent ooglijntje boven laten zetten en erg tevreden met het resultaat. Tina is professioneel en goed in haar vak.
Fleur Mulder
Fleur Mulder
10:28 02 Mar 22
Permanente make-up voor mijn wenkbrauwen. Super tevreden met het resultaat. Krijg veel complimenten over de natuurlijke look! Fijne service en goed persoonlijk contact.
Claudia Regterschot
Claudia Regterschot
09:07 19 Feb 22
Cindy Coffa
Cindy Coffa
02:43 17 Feb 22
Tina is een vriendelijke professionele onderneemster. Communicatie is goed, salon is mooi en hygiënisch, ze overlegt/adviseert en voldoet aan de wensen van de klant. Inmiddels heb ik ook mijn gezichtsbehandelingen geboekt.
Yolanda Hulsman
Yolanda Hulsman
10:47 16 Dec 21
Leonie Coenen
Leonie Coenen
14:58 14 Dec 21
Rianne Seijkens
Rianne Seijkens
12:47 09 Dec 21
Tina is heel kundig en heeft een bak aan ervaring. Je gaat pas de deur uit als je helemaal tevreden bent en een nabehandeling is altijd mogelijk als je na je herstel toch nog iets ziet wat beter/anders kan. Zeer tevreden!
Danielle Middendorp
Danielle Middendorp
17:09 03 Dec 21
Tina is een echte vakvrouw. Beheerst de technieken als geen ander en past vorm en dikte van de wenkbrauw perfect aan op je gezicht. Aanrader!
Susanne Ingenpass
Susanne Ingenpass
12:38 03 Dec 21
Tina is een leuke, gezellige vrouw, kundig, professioneel, eerlijk. Werkt heel netjes. Super blij met eindresultaat van de wenkbrauwen. Het oogt heel natuurlijk.
Marielle Aquina
Marielle Aquina
12:03 21 Nov 21
Super tevreden met mijn wenkbrauwen en lippen.Tina is zeer professioneel en vakbekwaam.Ze geeft goed advies over wat het beste bij je past en luistert naar wat je wensen zijn. Echt een aanrader! Dankjewel Tina.
Jeske van Mosseveld
Jeske van Mosseveld
15:44 18 Nov 21
In lash eyeliner laten zetten bij Tina, echt super blij mee. Heel natuurlijk en mooi geworden! Tina geeft goed advies en kijkt echt naar wat bij je past. Aanrader!
Hupie Hegger
Hupie Hegger
15:04 10 Nov 21
Tina is zeer kundig en de nazorg is ook top !!!Je voelt je ook super op je gemak bij haar..
Juulke Billekens
Juulke Billekens
10:22 09 Nov 21
Via via bij Tina terecht gekomen voor de wenkbrauwen en permanente eyeliner boven&beneden.Deze keer wilde ik goede kwaliteit en kundigheid.Nou, dat heb ik zeker gekregen!Tina geeft duidelijke uitleg over producten en hoe ze te werk gaat, goed en eerlijk advies ( luistert wel echt naar de wensen van de klant), gaat hygiënisch en deskundig te werk en Tina is pas tevreden als de klant dat ook is! Niets is haar teveel gevraagd. Ga hier zeker terugkomen!
Linda Jakobs
Linda Jakobs
20:14 08 Nov 21
Ik heb met veel plezier trainingen gevolgd bij Tina, voor permanent make-upuit te voeren in mijn beauty instituut.Ze is heel kundig, gepassioneerd en geeft een eerlijk en optimaal advies in de vele mogelijkheden in pigmenten en technieken.Ik heb mijn apparaat en de gehele kleurcollectie voor ogen, wenkbrauwen en lippen bij haar ingekocht en zal dat ook blijven doen.Zoek je een fantastische trainster voor permanent make-up te leren of wil je zelf een mooie permanent make-up bij jezelf dan ben je in Blitterswijck bij Tina aan het juiste adres!
Silvia Janssen
Silvia Janssen
10:28 05 Nov 21
Fam Briels
Fam Briels
13:40 20 Oct 21
angelina janssen
angelina janssen
08:44 19 Oct 21
Ik kom al jaren bij Tina,Ben weer geweest voor de opfris van de wenkbrauwen ze blijven zo mooi en natuurijk werkt met goedgekeurde pigmenten en is een pro in haar vakTopper aanraderIk ga nooit meer weg vaste klant blijf ik zeker mijn gezicht straalt weer met wenkbrauwen van tinaGroetjes Angelina
susanne mooren
susanne mooren
20:35 13 Oct 21
Ze gaat precies te werk en fijne service! Zeker een aanrader
F. V.
F. V.
19:26 08 Oct 21
Wendy Leconte
Wendy Leconte
15:23 05 Oct 21
Zaterdag opleiding Pmu, wenkbrauwen gehad van Tina.Het was heel leerzaam met een fijne ontspannen sfeer.De volgende opleiding ga ik zeker weer bij Tina volgen.MooibyWendy
Kitty Her
Kitty Her
03:04 25 Sep 21
Heb de opleiding pmu gedaan. Veel gehad aan de tips. Kan het toepassen in praktijk. Via Instagram bij haar terecht gekomen.
Silvia Wilmsen
Silvia Wilmsen
14:21 09 Jul 21
Tina,het vertrouwen in jou was al optimaal. Ik ben dan ook super tevreden en blij met mijn nieuwe wenkbrauwen😃je bent een super professional👍Dank je wel Tina💋.. Nu ook na een paar jaar (durfde niet!)mijn oogleden laten doen ❤️Waauw super blij mee😊Trots op jou Tina topper 😘👍
Chantal Lucassen
Chantal Lucassen
11:14 09 Jul 21
Ben super blij weer met mijn wenkbrauwen 👌
Wendy brugmans Brugmans
Wendy brugmans Brugmans
11:42 05 Jul 21
Een aantal jaar geleden heb ik ook mijn wenkbrauwen laten doen pmu , maar helaas diegene was gestopt , nu was ik bij Tina geweest , ben super tevreden , ze werkt nauwkeurig , legt goed uit , ze kijkt ook hoe je huid eruit ziet en welke kleur het beste bij je past , zodat het ook natuurlijk blijft , echt een aanrader , je krijgt er geen spijt van , echt toppie ❤, ook vandaag 5 Juli ben ik weer bij Tina geweest , voor mijn microblading lippen , ze waren mooi genezen , ze heeft ze weer mooi bijgewerkt , ben er superblij mee , goede service uitleg en werkt schoon en neemt haar tijd ervoor , echt de moeite waard om daar heen te gaan , voor een permanent makeup of andere mogenlijke microblading , toppertje
amber brugmans
amber brugmans
11:34 05 Jul 21
Laura Van Deursen
Laura Van Deursen
20:47 24 Jun 21
Erg blij met mijn wenkbrauwen #permanente make-up!#Natuurlijk en mooie vorm!Gezellige professionele Dame waarbij jezelf op je gemak voelt!Geeft ook goed en vrijblijvend advies over andere producten diensten als je daar zelf over begint!
senna hendriks
senna hendriks
19:16 22 Jun 21
Terug gekomen voor de nabehandeling van mijn ombre brows, weer helemaal tevreden met mijn mooie wenkbrauwen! 😍🔥
sanne janssen
sanne janssen
13:53 15 Jun 21
Monika Petersen
Monika Petersen
09:02 25 May 21
Fantastisch! Professioneel, goed advies, hele goede techniek. Super mooi resultaat en een hele goede nazorg. Echte aanrader!
Lotte Scharn
Lotte Scharn
07:55 18 May 21
Via een vriendinnetje bij Tina terecht gekomen voor mijn wenkbrauwen. Ze kijkt goed naar wat mooi bij je huid past en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Blij mee!
Danique Koppens
Danique Koppens
20:01 10 May 21
Door mond reclame bij Tina gekomen. Ik wilde al langer wel iets met mijn wenkbrauwen doen maar wilde een betrouwbaar adresje. Tina is heel erg proffesioneel, eerlijk en betrouwbaar. Ik voelde me heel erg op mijn gemak.Ze geeft goede adviezen en ben super blij met het resultaat. Zeker een aanrader! Ik krijg veel complimenten en ze ogen erg natuurlijk wat ik ook graag wilde.
Mandy Peeters
Mandy Peeters
15:26 23 Apr 21
Faye Poels
Faye Poels
11:47 21 Apr 21
Tina is super professioneel en weet wat ze doet. Echt een aanrader!
Joyce Ermens
Joyce Ermens
05:59 20 Apr 21
Ik wou mijn oude pmu (wenkbrauw) graag weg laten laseren om het straks opnieuw te laten doen. Erg spannend, maar heel blij dat ik hier terecht ben gekomen. Tina neemt echt de tijd voor je en geeft goed advies met duidelijke uitleg. Ben zeer tevreden, kan niet wachten tot de nieuwe pmu er op kan! Alle vertrouwen in dat dit helemaal goed komt 🙂
Regine Teuber
Regine Teuber
09:11 16 Apr 21
Tina is super, als mens en haar PM is schitterend
Jessica Kouwenberg
Jessica Kouwenberg
13:32 10 Apr 21
Ivon Rietveld
Ivon Rietveld
08:52 03 Apr 21
Door een medische ingreep waren mijn wenkbrauwen erg ongelijk. Tina heeft dit naar tevredenheid opgelost, prachtig resultaat! Je voelt je zeer welkom bij haar👌
Mariska Gerrits
Mariska Gerrits
11:24 02 Apr 21
Super fijne salon, ik ga erheen voor pmu, schoonheidsbehandelingen , zuurstof therapie, 1 een woord geweldig en professioneelZeker een aanrader!
Melanie Yuce
Melanie Yuce
19:36 25 Mar 21
Vandaag weer voor mijn wenkbrauwen geweest. Tina is echt een specialist. Weer top werk geleverd. Ik kom er al jaren en ken geen betere!
Jeffrey Philipsen
Jeffrey Philipsen
17:54 22 Mar 21
Top service! 10/10
francien giellen
francien giellen
10:35 22 Mar 21
In een woord geweldig! Overtreft al mijn verwachtingen..ik heb nu prachtige wenkbrauwen en eyeliner😍Ze werkt heel nauwkeurig en komt haar afspraken na!Klasse Tina!
Stefanny van dijk
Stefanny van dijk
10:35 22 Mar 21
Perfecte behandeling permanente make-up.Goede corona veilige behandeling. Super tevreden en aanbeveling is een 10.Weer geweest voor een super opfrisser permanente make-up .She's the best!
Trudy Thijssen
Trudy Thijssen
19:19 15 Mar 21
Goede kwaliteit
Karin Frederix
Karin Frederix
13:12 12 Mar 21
Was voor nabehandeling permanent make up. Prima service. Nabehandeling was kosteloos. TOP!!!
Nicole van Dijck
Nicole van Dijck
09:39 11 Mar 21
Tina is amazing. I first went to her for lip PMU. Lips are very difficult to do well. She blended three colors to find the right shade for my skin, which has a light olive undertone. It looks so natural. I am waiting for the next session to build the color to something deeper.My lips went so well that I asked her to do my eyebrows. My eyebrows look great. She customized the shape to my face perfectly. They also look very natural. With the added volume and color of my eyebrows and rosiness of my lips I look more energized and younger.
Karen Van den Berg
Karen Van den Berg
07:05 08 Mar 21
Chit-chit Antonio
Chit-chit Antonio
19:58 05 Mar 21
At first, I doubt, if an online course is really for me. Then when lockdown started, I decided to try online course and started to presume my dream as a permanent makeup stylist. There’s a lot of online course that so difficult for me to choose, but then Permanent Make- up Tina was the only one how’s more professional on responding my questions with a clear explanation. Tina is so amazing, she guided me from the start like from machine, needle, Mapping and styling, proposal about the proper pigmentation for different color type, technique and guiding me until applying it to my models. She is so open to share her ideas and experiences that give me a learning process. The only negative I can say is I miss the personal interaction between myself and my teacher Tina. In other words I was so satisfied that I got this online course from her.Tina thank you so much and pleasantly happy to meet you soon.
Powerful Stones
Powerful Stones
08:50 05 Mar 21
Top werk geleverd. Heel erg gerust gesteld, vond het wel spannend. Nazorg uitstekend. Zeker voor herhaling vatbaar.
john & miranda Hendriks
john & miranda Hendriks
16:09 04 Mar 21
Wat een proffesioneel superblij met de behandeling tattoo weglaseren thanks tina
Joyce B
Joyce B
15:40 04 Mar 21
Ik heb de online Masterclass Powder Brows bij Tina gevolgd. Vooraf hebben wij telefonisch contact gehad over hoe de opleiding in zijn werk gaat. Ik raakte al snel nog enthousiaster en heb meteen geboekt. De cursus wordt heel duidelijk uitgelegd via beeldmateriaal en een informatie map. Daarnaast kan ik altijd bij haar terecht voor tips & tricks. Tina is een echte professional.
lian van hoek
lian van hoek
13:50 04 Mar 21
Wenkbrauwen laten tatoeëren bij Tina. Ben er super blij mee. Ze geeft goed advies over wat er het beste bij je past. Als je nog twijfelt zeg ik, zeker doen!!
Esmee Van Der Sterren
Esmee Van Der Sterren
12:30 04 Mar 21
bart janssen
bart janssen
20:02 22 Dec 20
Leuke dame
Beau Nellissen
Beau Nellissen
09:59 29 Nov 20
Tina heeft permanente make up gezet bij mijn wenkbrauwen. Ik denk dat het voor iedereen die de eerste keer PMU overweegt spannend is om dit aan iemand toe te vertrouwen. Tina stelt je gerust met haar spontaniteit en gastvrijheid, luistert naar je wensen, heeft ontzettend veel ervaring, overlegt en neemt alle tijd voor je. De locatie/salon is prachtig in een rustgevende omgeving en voorzien van alle moderne apparatuur. Ik ben heeeeel blij met het resultaat, zowel de vorm, de kleur en de natuurlijke vorm die enkel een beetje qua volume ingevuld is. De komende tijd ben ik klaar met het zelf tekenen van wenkbrauwen, heerlijk. Het bezoek was een feestje. Dank je wel Tina!
Ellen Van Rens
Ellen Van Rens
12:10 09 Nov 20
Permanente make-up. Super gedaan. Kunt wel merken dat ze heel veel ervaring heeft. Wist precies hoe ik het wou. Top! Bedankt ben helemaal happy,.
Diana Van Gent
Diana Van Gent
17:37 03 Nov 20
Tina stelt je lekker op je gemak.en is ontzettend vriendelijk.Zeer professioneel.
Gülten Yarar
Gülten Yarar
15:35 30 Oct 20
Je bent in goede handen bij Tina, ze neemt echt de tijd voor je. Pmu ombré laten doen, eerste keer was ik onzeker over mijn wenkbrauwen maar ze weet wat ze doet. Luistert goed naar je wensen en maakt het waar. Ze is tevens ook gezellig, prettig in de omgang en is een vakvrouw. Ik vond het fijn dat ze zoveel ervaring en kennis van zaken heeft.
Jac Hanssen
Jac Hanssen
15:42 14 Oct 20
Higimask. In gebruik als gitarist-zanger bij Zorginstellingen
Monique Houben
Monique Houben
10:05 02 Oct 20
Tina weet precies wat ze doet. Ze gaat voor een natuurlijke uitstraling. Zegt eerlijk waarom ze iets wel of juist niet doet. Ze werkt erg hygiënisch. Ze is gezellig en geeft je een vertrouwd gevoel.
Kim Beijer
Kim Beijer
08:25 29 Sep 20
Super service.Tina neemt er ook echt de tijd voor en kijkt samen naar wat jij wilt en wat de mogelijkheden zijn.Ik ben eer blij tevreden klant!
kiki schoonderbeek
kiki schoonderbeek
15:12 25 Sep 20
eindelijk de permanente wenkbrauwen laten zetten! een momentje voor mezelf die mogelijk gemaakt is door tina! super fijne vrouw, met een gezellig praatje! en het eind resultaat is om nog jaren ervan te genieten!
Angie Hegger
Angie Hegger
11:28 22 Sep 20
Ik kom iedere 2 jaar bij tina voor de pmuOmbre wenkbrauwen.De eerste keer dat ik kwam kreeg ik korstjesMaar toen die weg waren zat de kleur er mooi onder .Super mooi ! Een echte aanrader voor de pmu ik kom over twee jaar ook weer zeker terug de pigmenten zijn veilig ze werkt schoon en precies !!! Top!!Tina geeft ook les en weet waar ze over praatVoor mij ook niemand anders meer !
Hendriks
Hendriks
17:17 21 Sep 20
Shirley Van Schaaik
Shirley Van Schaaik
16:39 21 Sep 20
Ik kom al jaren bij Tina altijd tevreden super mooi resultaat en heelProfessioneel. Een aanrader voor iedereen die graag permanente make-up wilt .
Karen Van den Berg
Karen Van den Berg
13:31 20 Sep 20
Tina is een super vrouw! Ze is professioneel en weet altijd de juiste vorm te bepalen. Ze is geduldig schoon en maakt de mooiste wenkbrauwen.Bedankt voor je kennis en tijd. Ik kom zeker weer terug 😘
Vivienne Baltissen
Vivienne Baltissen
21:15 17 Sep 20
Superfijn, touch-up gedaan van mijn wenkbrauwen en eyeliner welke eerder ook door Tina zijn gezet. Ik heb er 2 jaar heel veel plezier van gehad voordat ik ze bij heb laten werken 😊 superfijne vrouw, erg professioneel en ook een lieve vrouw die verstand heeft van wat ze doet! Echt een aanrader! Voor mij niemand anders meer 😊
Bianca Craenmehr
Bianca Craenmehr
11:10 11 Sep 20
Vandaag weer voor de 2e keer bij Tina geweest voor permanent make up op mijn wenkbrauwen. De 1e keer was ik al zeer tevreden over het resultaat vandaar dat ik weer bij haar terug ging. Ook nu weer zeer tevreden. Ze kijkt goed naar welke kleur en vorm het beste bij je gezicht past, is erg professioneel en ook nog eens erg gezellig!! Dus zeker aan te raden 😃
Melanie Joosten
Melanie Joosten
22:50 10 Sep 20
Tina is zeer professioneel, werkt volgens de RIVM richtlijnen......is eerlijk en to the point....overdrijft niet met gebruik vanmake-up.....ik kan dit echt waarderen en haar iedereen aanbevelen.....ik ging happy de deur uit..... eindelijk iemand die met hart en ziel haar beroep uitoefent 👌😍 absoluut een topper!!
D philipsen
D philipsen
08:41 10 Sep 20
Seda Samanci
Seda Samanci
16:56 08 Sep 20
Josephine V D Meulen
Josephine V D Meulen
14:59 08 Sep 20
Permanent makeup ,Heel mooi gedaan en echt vak kundig ,En neemt echt de tijd voor haar klantenSuper blij mee
Mandy van Hese-Meuwissen
Mandy van Hese-Meuwissen
18:27 06 Sep 20
Alice Verkooyen
Alice Verkooyen
17:03 23 Aug 20
Super tevreden met het resultaat van mijn wenbrauwen.
professioneel en vakbekwaam.
Bedankt weer Tina en ik zal iedereen jouw aanbevelen.
Miranda Daenen
Miranda Daenen
10:30 12 Aug 20
Echt super blij met deze salon , ik heb verschillende behandelingen laten doen en erg te vreden. Ik kom zeker nog vaker terug 💕
R B
R B
13:02 07 Aug 20
Tina werkt zeer professioneel, nauwkeurig, hygiënisch en neemt de tijd voor je .. ook is ze op de hoogte van de nieuwste technieken.. Ik kom al jaren bij haar voor mijn wenkbrauwen en ogen. Ben zo tevreden over haar werk. Ik raad het iedereen aan.
Anne Van Gerven
Anne Van Gerven
20:41 31 Jul 20
Ik kom graag bij Tina, de pmu word altijd heel netjes en proffesioneel gezet.
Loes Brons-Meulendijks
Loes Brons-Meulendijks
15:06 31 Jul 20
Ik kom al ruim 6 jaar vanuit Helmond om hier mijn wenkbrauwen van permanente make up te voorzien. Alhoewel er veel meer aanbieders dichter in de buurt van mij zijn, blijf ik toch graag bij Tina. Keer op keer is het een prachtig resultaat! Ik merk dat ze erg veel ervaring heeft, met veel passie en plezier werkt, heel professioneel is en alle tijd voor me neemt! Ook merk ik dat ze steeds op de hoogte is van de nieuwste trends en zich laat bijscholen.
Aan mij heeft Tina een vaste klant!
Loes Brons-Meulendijks
Loes Brons-Meulendijks
15:01 31 Jul 20
Ik kom al ruim 6 jaar vanuit Helmond om hier mijn wenkbrauwen van permanente make up te voorzien. Alhoewel er veel meer aanbieders dichter in de buurt van mij zijn, blijf ik toch graag bij Tina. Keer op keer is het een prachtig resultaat! Ik merk dat ze erg veel ervaring heeft, met veel passie en plezier werkt, heel professioneel is en alle tijd voor me neemt! Ook merk ik dat ze steeds op de hoogte is van de nieuwste trends en zich laat bijscholen.Aan mij heeft Tina een vaste klant!
Jennifer F
Jennifer F
18:51 24 Jul 20
Vandaag weer voor een Opfris beurt wenkbrauwen geweest bij Tina van Hese. Mijn laatste keer was 2016 en het was nu toch wel weer hoogtijd om op te frissen. Weer zoals Tina is wordt je gastvrij ontvangen en direct voelt het vertrouwd en op je gemak. Er wordt erg schoon en netjes gewerkt. Er wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren en je voelt vrijwel niets van de behandeling. Dus wil je mooie en betaalbaren permanente makeup dan ben je bij Tina aan het juiste adres. Ik ben weer super blij en kan er weer even tegen aan. Bedankt weer Lieverd 😘😘
Sharona Jansema
Sharona Jansema
13:18 24 Jul 20
Christel Verdeuzeldonk
Christel Verdeuzeldonk
20:46 21 Jul 20
Monique Désar
Monique Désar
07:45 19 Jul 20
Had ik 10 jaar eerder moeten doen! Ontzettend blijmee!
Hetty van Troost
Hetty van Troost
14:20 14 Jul 20
Vandaag een opfris behandeling gehad van mijn wenkbrauwen, super tevreden.
Duidelijke uitleg en goede service, mooie zaak met een goede energie.
Thanxxx Tina.👍💋
Chantal Lucassen Verhaag
Chantal Lucassen Verhaag
13:44 24 Jun 20
super blij met mijn wenkbrauwen. mooi gemaakt en top services👌😀
Giovanna Ve
Giovanna Ve
14:04 20 Jun 20
Vanochtend mijn wenkbrauwen laten doen, heel blij mee 🤩
Sharona Cox
Sharona Cox
08:38 12 Jun 20
Tina wat een topper!!
super lieve vrouw, heel professioneel en perfectionistisch.
Een echte aanrader😊
Corry Josten-Eickmans
Corry Josten-Eickmans
13:52 10 Jun 20
Echt wel blij met de behandelingen bij Tina!
Verwijderen van oude permanente make-up.
Top Job Tina 😘
Angelina Janssen
Angelina Janssen
11:21 10 Jun 20
kom al enige tijd bij tina voor de permanent make-up .
Ben super tevreden over kleur en vorm
sinds kort komt ook een Bic geregistreerde arts Tina
heb de frons laten doen en super mooi geworden blijft super lang zitten
gr angelina
Astrid Kruysen
Astrid Kruysen
19:05 09 Jun 20
Na lang twijfelen nu ook permanent lijntjes rond mijn ogen laten zetten en tevens mijn wenkbrauwen laten bijwerken. Echt super mooi geworden. Ben er heel blij mee. Ik kan iedereen Tina aanbevelen, ze is echt een TOP vakvrouw!!!
Mirjam Sale
Mirjam Sale
13:05 23 May 20
Ook weer super blij met mijn pmu. 👍😀Tina is een vakvrouw en denkt zeker met je mee. Ze werkt erg nauwkeurig en ontzettend vriendelijk. Mijn vertrouwen dankzij Tina weer terug gekregen en ze heeft mij ontzettend geholpen met mijn wenkbrauwen weer mooi en natuurlijk te krijgen. Bedankt lieve Tina voor alle goede zorgen en tips en adviezen.
Fernanda Simons
Fernanda Simons
16:02 20 Mar 20
Na vele jaren twijfelen van wel of geen permanente make-up toch besloten het te doen. Na veel navraag en een informatie bijeenkomst bij Tina terechtkomen. Wat een professioneel! Ze stelt je op je gemak, vertelt precies wat ze gaat doen en adviseert wat bij je past. Heel tevreden met de behandeling. Echt aan te bevelen. Dankjewel Tina!
Angie Hegger
Angie Hegger
11:04 13 Mar 20
Super blij met mijn pmu! Zoveel leuke reacties gehad van mensen 😍
Foto van mijn genezen wenkbrauwen (1,5jaar geleden gezet bij tina)
Mirjam van Elewout
Mirjam van Elewout
12:06 06 Mar 20
Tina is super klantgericht en denkt met je mee! Ze is altijd goed te bereiken en ik vertrouw haar inmiddels op haar woord.
Katarzyna Gorzelewska
Katarzyna Gorzelewska
11:25 21 Jan 20
Al ruim 3 jaar tevreden klant bij Tina
Volledig permanent make-up gemaakt super blij. Afspraak verzetten geen probleem en koffie☕️ staat altijd klaar
Harriët Engelen-Jacobs
Harriët Engelen-Jacobs
09:53 17 Jan 20
Vakkundig en vriendelijk met een supermooi resultaat
Christel Humphrey-Hagens
Christel Humphrey-Hagens
12:32 03 Jan 20
Professioneel en perfectionistisch, een aanrader. Ik ben heel erg tevreden over het werk van Tina. Dankjewel 😘
Marc van Golde
Marc van Golde
10:25 21 Dec 19
Permanente lijnen rond mijn ogen laten verwijderen. Dit doen ze op de meeste plaatsen niet met de laser. Omdat de plek om de ogen erg gevoelig en moeilijk is.
Ben bij Tina geweest, nu 2 keer en ben zeer tevreden over het resultaat. Top gedaan.
Rian V Vroenhoven
Rian V Vroenhoven
15:10 26 Nov 19
Gisteren mijn wenkies bij laten werken na een jaartje,iedere dag ben ik blij dat ik dat heb laten doen,zeker door zo’n vakvrouw als Tina,alles werd heel duidelijk uitgelegd en met veel zorg uitgevoerd....topper ben je Tina,nogmaals super bedankt 😊
Arts in Denim, Jacintha Arts
Arts in Denim, Jacintha Arts
15:56 19 Nov 19
Zo fijn als je voelt dat iemand kundig is. Ze gaat voor het beste en daar hou ik van. Het eindresultaat is waanzinnig. Begrijp eigenlijk niet waarom ik niet eerder ben gegaan.Dankjewel Tina 💋
Linda Linn
Linda Linn
05:48 11 Oct 19
Zo blij dat ik na lang twijfelen mijn wenkbrauwen bij Tina heb laten zetten!
Wat een vakvrouw!
Je krijgt goed advies, ze gaat heel secuur te werk. een vrouw die weet waar ze mee bezig is!
echt een aanrader!
Imschen GoodVibe
Imschen GoodVibe
12:36 31 Jul 19
Bri Pinter
Bri Pinter
10:26 02 Jul 19
Lang geleden heeft Tina mijn permanente make up gedaan, heb hier iedere dag nog plezier van. Mond make up is pijnlijk, dus nog niet de moed gehad om bij te laten werken. Maar nog steeds veel complimenten hiervoor.Het was enorm druk, het werk ging in een hurry, het resultaat is buitengewoon mooi.Dat verdient veel meer 5 sterren recensies .
Geraldine van den Heuvel - Titulaer
Geraldine van den Heuvel - Titulaer
17:08 24 Jun 19
Tina werkt super zorgvuldig en secuur. Ze neemt de tijd om de eyeliner precies zo te zetten als je wilt en geeft daarin goed advies wat bij jouw ogen past.

Ik ben super blij met het resultaat van mijn winged eyeliner en krijg enorm veel complimenten! Hij is heel strak, mooi zwart en oogt toch natuurlijk.
Vincent Deenen
Vincent Deenen
11:19 18 Feb 19
Goede service
Klant vriendelijk en sociaal
Goede kwaliteit
Een aanrader voor de mensen 👍🏻👌🏻
Christel Humphrey-Hagens
Christel Humphrey-Hagens
12:08 07 Dec 18
Super blij met mijn eyeliner boven en onder gezet door Tina.
Vakvrouw die weet waar ze mee bezig is.
Dank je wel Tina!
Jetty Sterk
Jetty Sterk
09:07 26 Jun 18
Wat ben jij een topper Tina!
Nadat ik elders mn apparaat had gekocht en mn hanstuk het na een paar maanden begaf kwam ik via via bij jou en wat heb je me fantastisch geholpen aan een nieuw handstuk, wat een super service heb je geboden!!!
Thanks
Angela de Weijert
Angela de Weijert
16:26 24 Jun 18
Vakkundig, geweldige collega!
Louise Leeuwendaal
Louise Leeuwendaal
06:33 23 Jun 18
Heel fijn, duidelijke vakvrouw
Nicky Linda Jenna Gijsje Janssen
Nicky Linda Jenna Gijsje Janssen
13:45 01 Jun 18
Wat een super lieve vrouw Tina&vakvrouw&puntje precies ik ben super tevreden dankjewel Tina grxlin
Ramona van Hese
Ramona van Hese
13:08 21 May 18
super blij! mijn ogen laten doen en het resultaat is echt geweldig!
zeker een aanrader
Charlotte Pouwels-van Hese
Charlotte Pouwels-van Hese
12:31 21 May 18
Tina is de beste!!
Mijn ogen laten doen..Zo blij mee!!
Mooie strakke lijnen.
Ze werkt gewoon perfect!
En ze is zo vriendelijk!!
Nàdia Broos
Nàdia Broos
19:56 11 Apr 18
Erg enthousiast over de pigmenten van NPM. Ik werk nu een week met dit merk en het is een wereld van verschil met het oude! Heel benieuwd naar de resultaten, maar ik ben nu al fan!!
Alice Verkooyen
Alice Verkooyen
11:20 10 Mar 18
Nog steeds super tevreden ,top kwaliteit!
Mandy van Hese-Meuwissen
Mandy van Hese-Meuwissen
18:30 16 Feb 18
Super tevreden met mijn wenkbrauwen! Nog ff wachten en dan mijn ogen laten doen � Bedankt Tina! �
Paula Stevens Bankers
Paula Stevens Bankers
13:33 08 Jan 18
Vanmorgen mezelf een supercadeau gedaan😄 Eyeliner boven en onder die Tina enkele jaren terug had gezet op laten frissen. En meteen mijn wenkbrauwen hairstroke en inschaduwen. Wauw helemaal blij mee ! Ze gaat zo nauwkeurig te werk en ze gebruikt een hele goede verdovingscreme, dat ik zóóóóó relaxed in de stoel lag. Alle vertrouwen in haar vakmanschap. Het ziet er nu al super uit !! Over enkele weekjes nog een nabehandeling of ze tevreden is en eventueel bijwerken.
Rian Lommers
Rian Lommers
22:17 14 Dec 17
Omdat ik vanwege alopecia geen wenkbrauwen meer heb, heb ik vandaag de permanent make up bij mijn wenkbrauwen weer laten opfrissen door Tina. Ik ben heel erg blij met het resultaat! De vorm die zij heeft aangebracht is heel mooi en natuurlijk. Tina is heel deskundig en precies. Zij is pas tevreden met het resultaat als jij dat ook bent en neemt daar alle tijd voor. Dat heb ik wel eens heel anders meegemaakt. Zeker tot de volgende keer!
Suzan Xhofleer
Suzan Xhofleer
12:23 22 Sep 17
Opfris bij Tina
Super tevreden kom ook voor eyeliner �
Ellebel Schreurs
Ellebel Schreurs
14:47 27 Mar 17
De lippen laten doen gelijk resultaat super tina
Chantal Lamers
Chantal Lamers
13:51 27 Mar 17
Chris En Kelly Schoenmakers-nass
Chris En Kelly Schoenmakers-nass
18:30 06 Feb 17
Ashley van Lierop
Ashley van Lierop
12:58 03 Nov 16
Permanent make-up wenkbrauwen lateb doen super geholpen je eigen mening wordt ook erg gewaardeerd. Wordt goed geholpen permanent make up ziet er goed uit. 😉
Lisa Esveldt
Lisa Esveldt
12:55 03 Nov 16
Mandy Koopman
Mandy Koopman
10:45 28 Sep 16
Saly AL
Saly AL
10:44 28 Sep 16
Ik heb ombre wenkbrauwen gedaan bij Tina! Ik ben super tevreden en krijg heel veel positieve reacties !! Dankjewel beste Tina!!
Jennifer Faasen
Jennifer Faasen
11:28 26 Feb 16
Erg vriendelijk personeel, gaan allemaal netjes te werk, duidelijke en goede uitleg betaalbare prijzen, en niet te vergeten prachtige resultaten, ik ben geweest voor PMU Hairstroke Shadow brows en mega trots en dat al naar de 1e behandeling dus zeker een aanrader!! Dankjewel Tina
Tünde Méhn
Tünde Méhn
06:25 26 Feb 16
Silvana De Man
Silvana De Man
15:51 22 Feb 16
Eyeliner boven en beneden en fullips laten zetten, nog mooier als had gehoopt
Silvana Gerrits
Silvana Gerrits
12:52 22 Feb 16
Ik heb me ogen laten tatoeëren en ben super tevreden en ook full lips een echte aan rader
Anita Janssen
Anita Janssen
18:19 09 Jan 16
Super mooi gedaan Tina
Marissa Janssen
Marissa Janssen
11:45 06 Jan 16
Super en meer als tevreden! Echte aanrader. Echt een specialiste.
Belinda Heijnen
Belinda Heijnen
16:31 11 Dec 15
Super gedaan Tina
Dionne Smits
Dionne Smits
12:38 11 Dec 15
Heel erg blij met mijn wenkbrauwen, super mooi gedaan door Tina!!
Tiel Janssen
Tiel Janssen
16:08 11 Sep 15
Super service een echte vakvrouw
Elvira ten Have - Schoenmakers
Elvira ten Have - Schoenmakers
19:08 19 Jul 15
Super
Talitha Albers
Talitha Albers
13:21 25 Jun 15
Jeanine Van Dijk
Jeanine Van Dijk
13:16 25 Jun 15
Inge Djano
Inge Djano
05:55 09 Jun 15
top een aanrader
Elka Stefanova
Elka Stefanova
21:58 31 Mar 15
Chantal Vermeer
Chantal Vermeer
12:38 14 Oct 14
Zeer tevreden met m'n mooie wenkbrauwen !!!
Anneke Baauw
Anneke Baauw
13:03 16 Jun 14
Prachtig is dat jammer dat zo duur moet zijn
Angelina Janssen
Angelina Janssen
15:58 06 Apr 14
Leonie Snijders
Leonie Snijders
15:19 25 Mar 14
Shirley van Schaaik
Shirley van Schaaik
21:46 13 Mar 14
Jessy Engelen
Jessy Engelen
16:35 19 Dec 13
Julie Smitherman
Julie Smitherman
21:47 20 Nov 13
Joyce Jans
Joyce Jans
14:31 19 Nov 13
Direct PMU advies nodig?