PMU Opleidingen - Permanent Make-up Tina

PMU Opleidingen

Leer nieuwe PMU technieken tijdens de Masterclass

NIEUW: Online PMU Training Wenkbrauwen

In deze training deel ik mijn tips en ervaringen over het zetten van PMU wenkbrauwen middels de Ombre Brows techniek. Aan de hand van praktische oefeningen en goede voorbeelden leer ik je alle ins en outs over de bewegingstechnieken, pigmenten en meer.
PMUTina opleiding les in pratijkruimte
Kies een cursus of training uit die bij je past. Alle cursussen vinden plaats in de salon van PMU Tina in Blitterswijck.

Meld je aan voor één van onze PMU cursussen of bestel een online PMU training

Bij permanente make-up dien je secuur en verantwoord te werk te gaan. Er kan immers van alles mis gaan en het gezicht van jouw klanten is tevens jouw visitekaartje. Een nieuwe klant heeft namelijk het volledige vertrouwen in jou nodig om een behandeling te ondergaan. Veiligheid staat daarom bij ons altijd op nummer 1. Wij willen niet dat klanten teleurgesteld terug naar huis gaan, maar dat ze juist trots onze salon uitlopen! Tina leert jou alle vaardigheden om zelf als een pro aan de slag te gaan.

Wat je moet weten voordat je je aanmeld

PMU cursussen

1-daagse cursus - €950,-

Kies uit de volgende soorten trainingen: lippen, wenkbrauwen, eyeliner of medische areola. Je leert alles over het door jou gekozen onderdeel met een model. Daarnaast leer je alles over kleurenleer en huidkennis en oefenen we met latex oefeningen.

Halfdaagse cursus - €600,-

Kies uit de volgende soorten trainingen: lippen, wenkbrauwen, eyeliner of medische areola. Je leert alles over het door jou gekozen onderdeel met een model.

2-daagse cursus - €1750,-

Bij een 2-daagse cursus krijg je 2 dagen achter elkaar verschillende PMU trainingen naar keuze.

PMU Training Wenkbrauwen

In deze training deel ik mijn tips en ervaringen over het zetten van PMU wenkbrauwen middels de Ombre Brows techniek. Aan de hand van praktische oefeningen en goede voorbeelden leer ik je alle ins en outs over de bewegingstechnieken, pigmenten en meer.

Introductiedag bij PMUTina

Wil jij kennismaken met de wereld van permanente make-up? Ben jij al op Master niveau maar wil jij jouw vaardigheden uitbreiden? Dan is dit de ideale kans om je vandaag nog aan te melden voor een gezellige introductiedag!

Aanmelden voor een introductiedag

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: info@pmutina.nl
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: gesloten

Kleurenleer training

BB-GLOW training

blank

1. Henna eyebrows training - UITGEBREID

2. Henna eyebrows training - GLANCE ONLY

Direct PMU advies nodig?