Lip Fillers behandeling Actie in Limburg - Permanent Make-up Tina

Lip Fillers behandeling Limburg

Voor volle en sensuele lippen

Laat jouw natuurlijke schoonheid spreken

Een selfie maken waar je jouw lippen wilt accentueren? Dat is heden ten dage dé trend in het bijzonder onder de jeugd. Één van de aandachttrekkers in ons gelaat zijn de lippen. Het zal wel eens zijn voorgekomen dat je voor de spiegel staat en een mooi mond probeert op te zetten. Met volle lippen lijkt het wel dat wij er sensueel en aantrekkelijk uit kunnen zien. Een belangrijke functie van onze lippen is het bepalen van onze gezichtsuitdrukking. Deze behandeling bij de lippen kan deze voller doen lijken.

Mooi op ieder moment van de dag
In samenwerking met Drs Miep Dresen- van Doren, behandelend arts met ruim 15 jaar ervaring en BIG geregistreerd, worden er bij PMUTina diverse behandelingen aangeboden voor bijvoorbeeld verjongen of volume aanbrengen in het gezicht. Wilt u af van uw vermoeide of boze blik of gewoon een frissere uitstraling? Er worden alleen veilige producten gebruikt. In overleg met u als klant bepalen we welke behandelmethode de beste is.

Lip Fillers behandeling PMUTina collage
blank
Lip Fillers behandeling PMUTina collage
blank
PMUTina behandeling lippen kleur
Tina past zorgvuldig de juiste kleur op jouw lippen toe

Onze nieuwe combi techniek voor lippen

U kunt ook kiezen voor een combi techniek voor het vergroten van de lippen met kleur.

Eerst wordt er dan een kleur in de lippen gezet door Tina. Wakker worden met de mooiste kleur op je lippen. Of je nu kiest voor een nude kleur of Ferrari rood alles kan. Kleur in lippen kan wel tot drie jaar goed blijven daarna kun je terug voor opfris behandeling. 

Heb je al lip-fillers en wil je ook kleur? Dat kan ook.
Hou er dan wel rekening mee dat de behandeling langere tijd zal innemen omdat er dan al fillers inzitten. Denk eraan dat je pas 4 weken na het plaatsen van de fillers de lippen kunt pigmenteren met kleur. Dus bij voorkeur eerst de kleur en dan de fillers.

Een nieuwe techniek is de Profhilo Behandeling

Profhilo behandelingen worden al langere tijd in Engeland en Italië met succes gegeven en tegenwoordig ook in Nederland. Inmiddels zijn er wereldwijd al meer dan 200.000 mensen met Profhilo behandeld. In 2016 heeft het product zelfs bij de prestigieuze Aesthetic Awards, de prijs gewonnen voor de meest innovatieve behandeling. Voor een Profhilo behandeling wordt hyaluronzuur namelijk op een andere manier bewerkt dan voor gebruik in fillers.

Profhilo nek voor en na PMUTina
Profhilo gezicht behandeling voor en na PMUTina

Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies?

Hoe werkt die nieuwe Profhilo behandeling?

Deze behandeling wordt uitgevoerd volgens de zogenaamde BAP-techniek. Dat wil zeggen dat de hyaluronzuur op 5 strategische plaatsen van het gezicht wordt geïnjecteerd om een optimaal resultaat en minimaal ongemak te verkrijgen. Die 5 plaatsen zijn natuurlijk per gezichtshelft. In totaal krijg je dus voor een gezichtsbehandeling 10 kleine injecties met natuurlijk Hyaluronzuur.

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en Elastine aan te maken. Dat heeft even tijd nodig.

Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit. Na ongeveer 4 weken krijg je de tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen. In een enkel geval zijn er drie behandelingen nodig. Dat is afhankelijk van de mate van veroudering van de huid. Na ongeveer 8 weken zie je het resultaat van de behandeling opkomen.

Veelgestelde vragen

Nadat je een afspraak hebt gemaakt komt er voor jou speciaal een BIG geregistreerde arts. Maak gebruik van een gratis consult. Lees de ervaringen van onze klanten die wij al eerder hebben behandeld.

Een filler is een gel gemaakt van Hyaluronzuur. Dit is een stof die het lichaam zelf aanmaakt en zorgt voor hydratatie. Het is niet schadelijk.

Dit ligt aan het product waar je voor kiest. Ca 3 tot 12 maanden. Restylane bv is een niet permanente injectable en neemt na verloop van tijd af. Daarom is een touch up ofwel onderhouds behandeling vereist.

Dat is per persoon verschillend. Er wordt gekeken naar wens, smaak, conditie huid. 
In de praktijk kan er de 1e keer iets meer nodig zijn. Dit omdat de lippen bestaan uit losmazig weefsel.
Bij de eerste behandeling zal de filler in de basislaag van het weefsel gaan zitten waardoor het weefsel wat steviger wordt maar nog wat volume mist.

Tina maakt een profiel aan voor ieder klant zodat ze ook precies weet wat er ingespoten is in het te behandelen gebied.

In onze praktijk heeft onze arts zelf iets bij en indien nodig kan ze iets aanbrengen.
Zelf mag je na c.a. 24 uur een klein beetje foundation aanbrengen.

Er kan zwelling of roodheid en gevoeligheid optreden. Dit wordt allemaal met Tina of één van onze top gespecialiseerde artsen.

Aantal voor- en na foto's van diverse Restylane behandelingen

Open chat
Direct PMU advies nodig?