Over Tina van Hese - Permanent Make-up Tina

Over Tina

Dé expert in PMU diensten, -masters en -producten.

Natuurlijke schoonheid met permanent make-up

Ieder mens is mooi en uniek. Het maakt niet uit of je jong of oud bent of rimpelig of strak. Je bet mooi op je eigen manier en met jouw natuurlijke schoonheid. Om deze schoonheid nog meer te benadrukken, gebruik ik technieken met permanente make-up in mijn salon.

Voor iedereen die:

PMUTina
Higimask is het #1 transparante masker ter wereld. Het is ontworpen om het hygiëne, het comfort, het professionele imago en het karakter te verbeteren. Goedgekeurd door topexperts en PMU professionals.

PMUTina werkt samen met

blank
Promo code: TINAVH5
blank
Promo code: TINAVH5

Plan jouw afspraak in met Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: gesloten

PMU webshop:

Hi, mijn naam is Tina van Hese!

Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na jaren als trainer werkzaam te zijn geweest in de nagelindustrie en de visagie, kwam permanente make-up op mijn pad.

Na vele jaren in de PMU werkzaam te zijn, ben ik nu ook trainer in permanent make-up voor NPM Israël. De voorkennis die ik had van visagie en nageldesigner d.m.v. verschillende technieken en overgangen van kleuren in het gezicht en design op de nagels, gaf me nog meer passie om dit te gaan doen.

Ieder gezicht is anders dus niet iedere brow, lip of vorm ogen is hetzelfde. Men zal dus moeten kijken wat er per persoon past. Dát is de kunst. Je moet eigenlijk meteen kunnen zien wat bij iemand past en dat vergt jaren ervaring en veel training.

Kijk dus altijd naar het werk van de PMU-specialiste en naar de recensies van klanten. Ook pigmenten die we gaan gebruiken op de huid en wat voor huid de klant heeft, zijn hierbij heel belangrijk. De ondertoon van een huid kan een pigment namelijk heel anders doen kleuren. Enige kennis hiervan  is dus zeker vereist.

Door de vele trainingen die ik gevolgd heb van diverse masters over de hele wereld, zijn mijn technieken enorm uitgebreid. Ik ben hier heel dankbaar voor. 

Heb je nog vragen? Of wil je een gratis intake?
Neem gerust contact met me op!

Tot snel.

Liefs,

Tina

Bezoek de PMU salon in Blitterswijck

Wil jij ook een professionele permanent make-up behandeling of heb je vragen over de levertijd van jouw product?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoon. Wij bieden een volledig assortiment producten aan voor jouw PMU salon.

Direct PMU advies nodig?