PMU Wenkbrauwen - Permanent Make-up Tina

Permanente Make-up wenkbrauwen

Met het aanbrengen van PMU krijgen jouw wenkbrauwen permanent de meest stralende en uitgesproken look

Permanente make-up wenkbrauwen

Als je altijd al perfect gevormde wenkbrauwen hebt willen hebben zonder er elke dag aan te hoeven werken, is permanente make-up de perfecte oplossing!

Er zijn verschillende soorten behandelingen om uit te kiezen, zoals hairstrokes, powder brows en de combinatie van beide. Hairstrokes heeft de uitstraling van natuurlijke haartjes, terwijl powder brows zorgt voor een meer gepoederde, gevulde look. De combinatie van beiden geeft het beste van twee werelden en biedt zowel de textuur van hairstrokes als de zachtheid van powder brows. Met permanente make-up hoef je nooit meer wakker te worden met onverzorgde wenkbrauwen en kun je genieten van mooie, volle wenkbrauwen de hele dag door.

Ben je benieuwd welke techniek bij jouw wenkbrauwen past? Plan een gratis intakegesprek in.

Belangrijke aandachtspunten vóór een PMU wenkbrauw behandeling

Gebruik 24 uur voor de behandeling geen alcohol, aspirine, chiazaad en bloedverdunners.

Teken je jouw wenkbrauwen zelf dagelijks? Dan adviseer ik je om op de dag van de behandeling met getekende wenkbrauwen naar de salon te komen. Zo kan ik zien wat je gewend bent en wat je mooi vindt. Maak er geen hoge wiskunde van hoor: ik ga het niet kopiëren!

Houd er rekening mee dat wenkbrauwen geen tweelingen zijn maar zusjes: we gaan er wel zoveel mogelijk symmetrie inbrengen.

Veiligheid
Mijn salon, apparatuur en werkwijze zijn goedgekeurd door de GGD dit biedt u zekerheid betreffende hygiëne en steriliteit. Pigmenten die tot de absolute top behoren gecombineerd met geavanceerde apparatuur zorgen op een pijnloze wijze voor een mooi resultaat

De wenkbrauwen worden lichter na de genezing

Wenkbrauwen kunnen donkerder lijken, geen paniek, het is tijdelijk. Het is normaal dat de kleur intenser wordt na de procedure of dat huid eromheen rood kleurt. Geen reden tot paniek. Gebruik ‘s avonds de nazorg die u heeft meegekregen en gebruikt hiervan minimale hoeveelheid. Denk eraan: het is een wond, kom er niet met de vingers aan. 

Je ziet een verschil in kleur tussen de wenkbrauwen en korstjes. Laat het natuurlijk helen en niet krabben of eraan trekken. De wenkbrauw onder de korstjes ziet er al lichter uit zoals een Ombre wenkbrauw, zo hoort het ook te zijn, een natuurlijk effect. 

 

    Nazorg Wenkbrauwen

  • Indien besproken is, after care crème opbrengen en anders zo droog mogelijk houden.
  • Vermijd contact met water.
  • Niet in de sauna, niet in een zwembad.
  • Liever geen gebruik maken van make-up rond de wenkbrauwen.
  • Wilt u de wenkbrauwen toch een beetje camoufleren, maak dan gebruik van een gezichtspoeder.
  • Indien de aangebrachte permanent make up korstig en trekkerig aanvoelt of wondvocht uitkomt met een lauw wattenschijfje voorzichtig schoonmaken.
  • Maak geen gebruik van reinigingsmiddelen t.p.v. de wenkbrauwen.
  • 4 uur na de behandeling geen alcohol nuttigen.
  • Geen chemische peeling gedurende 6 maanden na PMU t.p.v. de wenkbrauwen.
  • Na volledige genezing tijden het zonnen (ook zonnebank) altijd gebruik maken van een sunblock (factor 30 of hoger) t.p.v. de wenkbrauwen om de kleur langer te behouden. 

Ben je al overtuigd om over te stappen op permanente make-up of heb je meer informatie nodig?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je vooraf een afspraak maakt. Het maken van een intake is bij PMUTina altijd gratis.

Plan jouw PMU behandeling bij Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: Gesloten

De methode van Tina

De methode van Tina wordt toegepast. De NPM pigmenten behouden hun kleuren. Duurzaamheid is gegarandeerd; je geniet dus langer van de make-up. Andere kleuren zoals die van Biotek en Academie geven eveneens die prachtige en nagenoeg originele glans. Het super gemotiveerd en kundig team begeleidt op dezelfde wijze, zonder aanzien des persoons, en met bijzondere aandacht gedurende een van onze behandeling.

Volg de onderstaande nazorginstructies nauwkeurig op:

Gefeliciteerd met uw nieuwe wenkbrauwen eyeliner of lippen! De pigmentatie is de eerste 10 dagen 50% donkerder dan het uiteindelijke resultaat schrikt u hier niet van en heb vertrouwen in uw specialiste!

Uw PMU zal na genezing subtiel en zacht effect geven. Tijdens het genezingsproces dient u zorgvuldig met de pigmentatie om te gaan. Het is van belang dat de pigmentatie zo snel mogelijk geneest met een zo optimaal mogelijk resultaat. 

Permanente Make Up Nazorg producten- PMU Tina
Dit zijn de nazorg producten die leverbaar zijn voor zowel
onze PMU klanten als PMU vakspecialisten

Permanente make up blijft 2 tot 5 jaar zichtbaar en zal in de loop der tijd vervagen

De make-up zal na een bepaalde tijd langzaam lichter worden. De cliënt wordt duurzaam geïnformeerd. Bij iedere behandeling worden de risico’s en de nazorg aan de klant meegegeven. Wij willen dat je stralend onze winkel verlaat en enthousiast terugkomt voor een vervolgbehandeling.

Ben je al overtuigd om over te stappen op permanente make-up of heb je meer informatie nodig?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je vooraf een afspraak maakt. Het maken van een nieuwe afspraak is bij PMUTina altijd gratis.

Direct PMU advies nodig?