PMU wenkbrauwen - Permanent Make-up Tina

PMU wenkbrauwen

Brows on fleek, every day of the week

NIEUW: Online PMU Training Wenkbrauwen

Tijdens de online PMU Training Wenkbrauwen leer je tot in de puntjes alles over de Ombre Brows techniek op papier, latex en op een model. De Insta Brows techniek. Het gebruik van verschillende pigmenten en nog veel meer.

Brows on fleek, every day of the week

Wenkbrauwen. Het is een feature in en van het gelaat die we nooit mogen onderschatten. Wenkbrauwen vormen en framen jouw gezicht, ze zijn een belangrijk instrument in het overbrengen van emoties en ze bepalen bewust of onbewust jouw blik. Er zijn tegenwoordig tientallen methodes en manieren om de perfecte brows te realiseren. Eén van deze methodes heet de ombre brow methode. Dat klinkt niet alleen goed, dat is het ook.

Het perfectioneren en fatsoeneren van wenkbrauwen staat al eeuwenlang centraal in ons beauty regime. Van de geverfde wenkbrauwen van oud Egyptische prinsen en prinsessen tot de wereldberoemde “arched brows” van Marilyn Monroe en van getatoeëerde kunstwerken tot de volle-wenkbrauw-trend van de 21e eeuw; de wereld is altijd al obsessed geweest met die streepjes haar boven de ogen.

Aangezien onze interesse in wenkbrauwen constant blijft ontwikkelen, doen de methodes die we gebruiken om ze te creëren precies hetzelfde. Eén van de meest populaire manieren om vandaag de dag onze wenkbrauwen te shapen is door middel van permanente make-up. Bij PMU Tina gebruiken we (en geven we trainingen in) de Ombre Brows techniek.

Bij Ombre Brows wordt de aanzet van de wenkbrauwen lichter ingeschaduwd terwijl ze naar de punten toe donkerder worden gemaakt. Hierdoor krijgen de wenkbrauwen een mooie overloop die natuurlijk oogt, ook wel “de zachte make-up” look genoemd. Het voordeel van ombre brows ten opzichte van andere populaire technieken, is dat ze gemiddeld een jaar langer blijven zitten, dat de methode het minste pijn doet bij het zetten en dat je (t.o.v. van bijvoorbeeld microblading) nooit hoeft bij te kleuren.

De Ombre Brows behandeling duurt zo’n 1 à 1,5 uur en na 6 tot 8 weken volgt een Touch-Up behandeling. Hierbij wordt nogmaals het pigment aangebracht, waarna je zo’n 2 jaar plezier hebt van prachtige brows, in de vorm en de kleur die bij jouw gezicht passen, zonder dat je eindeloos met potloden en poeders in de weer hoeft te zijn. Een kind kan de was – uh – de permanente make-up doen. Het beste van alles? Of je nu slaapt, sport, zwemt en/of zweet, jouw wenkbrauwen zien er permanent (what’s in the name) flawless uit. Laat die ogen maar spreken!

Je bent van harte welkom in mijn salon in Blitterswijck om jezelf, net als de honderden klanten die je voor zijn gegaan, van fleeky wenkbrauwen te voorzien. Wil jij anderen empoweren om zich zelfverzekerd te gaan voelen, door zelf een ombre brow specialist te worden? Bekijk dan nu mijn online wenkbrauw training, waarin ik jou middels praktische oefeningen en sterke voorbeelden voorzie van de kennis en kundigheid die jij nodig hebt om mee te tellen in het vak. Ready? Set. Go!

PMU Wenkbrauwen
PMU Wenkbrauwen Cursus
PMU Wenkbrauwen Training
Direct PMU advies nodig?