PMU Blog - Permanent Make-up Tina

PMU Blog

Lees meer over PMU behandelingen, PMU opleidingen en PMU producten.

NIEUW: Online PMU Training Wenkbrauwen

In deze training deel ik mijn tips en ervaringen over het zetten van PMU wenkbrauwen middels de Ombre Brows techniek. Aan de hand van praktische oefeningen en goede voorbeelden leer ik je alle ins en outs over de bewegingstechnieken, pigmenten en meer.

PMU Blog van PMU Tina

Welkom op de blog pagina! Naast mijn werk in en buiten de salon, vind ik het leuk om interessante artikelen te schrijven over alle in’s en out’s van permanente make-up. Mocht je vragen hebben over deze of andere onderwerpen, dan mag je altijd contact met mij opnemen.

Volg ons op jouw favoriete kanaal

PMUTina opleiding les in pratijkruimte

Onze PMU Blog

Wil jij ook meer weten over professionele permanent make-up?
Lees onze blogs en stel gerust al je vragen.

PMU Wenkbrauwen
PMU

PMU wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen Brows on fleek, every day of the week NIEUW: Online PMU Training Wenkbrauwen Tijdens de online PMU Training Wenkbrauwen leer je tot in …

Hi, mijn naam is Tina van Hese!

Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na jaren als trainer werkzaam te zijn geweest in de nagelindustrie en de visagie, kwam permanente make-up op mijn pad.

Na vele jaren in de PMU werkzaam te zijn, ben ik nu ook trainer in permanent make-up voor NPM Israël. De voorkennis die ik had van visagie en nageldesigner d.m.v. verschillende technieken en overgangen van kleuren in het gezicht en design op de nagels, gaf me nog meer passie om dit te gaan doen.

Ieder gezicht is anders dus niet iedere brow, lip of vorm ogen is hetzelfde. Men zal dus moeten kijken wat er per persoon past. Dát is de kunst. Je moet eigenlijk meteen kunnen zien wat bij iemand past en dat vergt jaren ervaring en veel training.

Kijk dus altijd naar het werk van de PMU-specialiste en naar de recensies van klanten. Ook pigmenten die we gaan gebruiken op de huid en wat voor huid de klant heeft, zijn hierbij heel belangrijk. De ondertoon van een huid kan een pigment namelijk heel anders doen kleuren. Enige kennis hiervan  is dus zeker vereist.

Door de vele trainingen die ik gevolgd heb van diverse masters over de hele wereld, zijn mijn technieken enorm uitgebreid. Ik ben hier heel dankbaar voor. 

Heb je nog vragen? Of wil je een gratis intake?
Neem gerust contact met me op!

Tot snel.

Liefs,

Tina

Direct PMU advies nodig?