Oron 58 bestellen? | PMU Naald - PMU Tina

Oron 58

2.400,00 excl. BTW

Beleef de nieuwe ervaring van NPM-technologie! Maak kennis met de ORON 58: een moderne rechthoekige ontwerpvorm gecombineerd met een prachtige kleurenkeuze voor de buitenste look, maar de binnenkant nog steeds met de beste technologie. De ORON 58 precisieregeling maakt uw werk tot een groot genoegen. De aluminium behuizing is eenvoudig schoon te maken en te onderhouden. Dit elegante ontwerp en de gemakkelijk te gebruiken technologie zullen zeker alle nieuwe technici boeien.

Uitverkocht

Categorie:

De Oron 58 is een eenvoudige machine om te gebruiken, met functies die gemakkelijk en duidelijk zijn voor een betaalbare prijs; een echte eyecatcher voor beginners en de ervaren artiest. Het uitgekiende hygiënesysteem van het handstuk en de ORON 58 behoeven slechts een normale reiniging met ontsmettingsmiddel voor apparatuur.

Het geavanceerde hygiënesysteem van het handstuk en de Oron 58 behoeven slechts een normale reiniging met desinfecterend materiaal.

De minimale snelheid van de Oron 58 is 100 en met een maximale snelheid van 200 moet deze in staat zijn om al uw vereiste behandelingen te dekken. De snelheidsaanpassing gebeurt handmatig door op de knop + of – te drukken. De Oron 58 is de lichtste uit de ORON-serie, met een gewicht van slechts 770 g en een lengte van 17 mm; 17,5 mm breed en slechts 3 mm hoog, de Oron 58 is absoluut de kleinste en lichtste in de NPM-familie.

Direct PMU advies nodig?