PMU Training Wenkbrauwen | PMU Tina - Ombre Brows
-10%

PMU Training Wenkbrauwen

269,10 excl. BTW

Wil jij jouw vaardigheden ontwikkelen, omzet verhogen en aanbod vergroten met het zetten van PMU wenkbrauwen? Kortom: wil jij (nog) beter worden als specialist in permanente make-up? Goed nieuws!

Ik heb, op basis van ruim 14 jaar aan praktijkervaring die ik heb opgebouwd over de hele wereld, een training ontwikkelt waarin ik je alles vertel over de ins en outs van de populaire Ombre Brows techniek. Middels praktische oefeningen en sterke voorbeelden voorzie ik je van de kennis en kundigheid die jij nodig hebt om direct mee te tellen in het vak. De permanente beautybranche groeit razendsnel.

Wil jij meegroeien? Pak dan nu je kans en koop de cursus met maar liefst 10% korting!
Let op: deze actie is slechts tijdelijk beschikbaar! 

Google Beoordelingen
5.0
Gebaseerd op 66 beoordelingen

 

PMU Training Wenkbrauwen

Uiterlijke verzorging was nog nooit zo belangrijk, wat je duidelijk terugziet in de stijgende vraag naar specialistische PMU-wenkbrauwen. Wie zou tenslotte niet blij worden van strakke wenkbrauwen die – ook na het slapen, sporten en zwemmen – perfect in shape zijn én blijven?

PMU Behandeling WenkbrauwenOmbre brows zijn dan ook een gewilde toevoeging aan een look, wat het de ideale aanvulling maakt voor jouw praktijk of carrière. Of je nu op zoek bent naar een extra service en een toenemend aantal klanten of naar een gloednieuwe creatieve loopbaan, na deze training beschik je over de stevige basis waarmee jij direct van start kan als professional. Let’s go!

Wat je van deze online training kunt verwachten:

  • Je doet de training waar en wanneer het jou het beste uitkomt;
  • Je krijgt toegang tot diverse filmpjes en een werkboek met handige hand-outs;
  • Je krijgt een stapsgewijze uitleg over de verschillende lijn- en bewegingstechnieken en (organische en anorganische) PMU pigment kleuren;
  • Je ontvangt praktische tips bij het gebruiken van jouw PMU pen, de verschillende naalden en het kiezen van de juiste PMU pigmenten;
  • Je wordt aangeraden welk oefenmateriaal er nodig is voor het zetten van Ombre Brows op papier, latex en een model;
  • Je ontvangt informatie over de producten die je nodig hebt om te kunnen starten;
  • Je krijgt verschillende tips omtrent een goede en ontspannen werkhouding;
  • Je hebt onbeperkt de toegang tot de training;
  • Je ontvangt een certificaat na afloop van de cursus die jou verder gaat helpen binnen het vak.

Meld je nu aan voor mijn online training en geef een unieke boost aan jouw bedrijf of carrière! Laten we de markt samen nóg sterker maken, terwijl we klanten de zelfverzekerdheid en tevredenheid bieden die zij verdienen. Het is een lage investering, met een hoge winst.

Na de ontvangst van de betaling neem ik persoonlijk contact met je op om je op weg te helpen en toegang te geven tot de online trainingsomgeving. Ik sta, zowel gedurende de hele trainingsperiode als daarna, persoonlijk klaar om al jouw vragen te beantwoorden en onbeperkte ondersteuning te bieden. Spreek ik je snel?

PMU Wenkbrauwen opleiding      Cursus PMU Wenkbrauwen      PMU Training Wenkbrauw

Boost je bedrijf met het aanbieden van Permanente make-up op professionele wijze! Meld je aan voor deze unieke training en krijg er gratis informatie en filmmateriaal over de Insta Brows Techniek bij!

 

Over Tina

Dé expert in PMU diensten, masters en producten.

24 uur per dag, 7 dagen in de week, zelfverzekerd door het leven gaan. Dat is wat ik iedereen gun en waarom ik voor mijn vak als permanente make-up expert heb gekozen. Mijn doel bestaat niet alleen uit het verbeteren van het uiterlijk en zelfbeeld, maar ook uit het verhogen van het zelfvertrouwen en het geven van meer persoonlijke vrijheid en tijdsbesparing bij de uiterlijke verzorging. Ik benadruk jouw natuurlijke schoonheid, zodat jij je op ieder moment van de dag mooi zal voelen. Waarom? Omdat jij dat verdiend!

Ik heb in de afgelopen 14 jaar lessen gevolgd en cursussen gedaan over de hele wereld, van onder andere Natalia Yeremenko, Branko Babic, Vicky Martin, Tunde Mehn, Aleksander Sivak, Alan Spadone, Rafaelle Gargiulo, Alina Soloveva, Natalia Smirnova en nog veel meer. Dit maakt mijn ervaring en specialisme zowel internationaal als, letterlijk, grenzeloos. 

Kiezen voor PMU Tina staat gelijk aan kiezen voor een persoonlijke benadering, maatwerk, passie en perfectionisme. 

Ik verwelkom je graag in mijn professionele en sfeervolle salon, maar nog liever zie ik je de salon na de behandeling stralend en gelukkig verlaten.

Open chat
Direct PMU advies nodig?