PMU Machine - Glow 7 NPM bestellen? | PMU Naald - PMU Tina

PMU Machine – Glow 7 NPM

4.000,00 excl. BTW

Compact, maar krachtig.

Het apparaat GLOW 7 is de kleinste van de drie. Het heeft een 7 “breed HD-aanraakscherm en beschikt over een eenvoudig en esthetisch grafisch ontwerp.

De GLOW 7 is uitgerust met een ongelooflijk duurzame aluminium metalen behuizing.

Uitverkocht

Categorie: Tags: , ,

Onze nieuwe GLOW Gadget-serie is uw toegangspoort tot de internationale PMU-industrie en uw persoonlijke hulpmiddel om verbinding te maken met duizenden andere professionals en artsen van over de hele wereld.

De nieuwe GLOW-gadgets onderscheiden zich van elk bestaand PMU-apparaat door krachtige en precieze werkfunctionaliteiten en operationele PMU-hardware te combineren met wifi-functies en een ingebouwd sociaal netwerk.

In uw GLOW-apparaat kunt u uw eigen bedrijfs- of persoonlijk profiel maken – waar u uw klanten en hun geschiedenis van behandelingen, uw planning en uw voorraad kunt beheren. Je kunt jezelf promoten in de branche door te communiceren en te discussiëren met andere professionals van over de hele wereld. Je krijgt toegang tot een virtueel klaslokaal – waar je met één druk op de knop nieuwe technieken van wereldberoemde meesters kunt leren, en je kunt ook je eigen video’s en lessen uploaden die overal ter wereld op GLOWs worden weergegeven.

De apparaten zijn gebouwd volgens de strengste normen op de markt en elke GLOW-eenheid bevat een geavanceerde kernprocessor, ondersteunt twee handstukken en heeft de mogelijkheid om tientallen verschillende RGB-led-kleuren weer te geven waaruit u kunt kiezen om uw werkoppervlak te verlichten.

NPM biedt een technisch ondersteuningsteam van experts dat dag en nacht beschikbaar is voor de GLOW-gebruikers – waarmee u rechtstreeks contact kunt opnemen via de GLOW-apparaten.

Direct PMU advies nodig?