Vasculaire laser - Permanent Make-up Tina

Vasculaire laser

Herstel de natuurlijke schoonheid van je huid

Waar helpt de vasculaire laser bij?

Onze vasculaire laserbehandeling is ontworpen om zichtbare bloedvaten, verwijde capillairen, rosacea en couperose aan te pakken. Met geavanceerde technologie helpen we je huid zijn natuurlijke schoonheid te herstellen en je zelfvertrouwen te vergroten.

De behandeling

Tijdens de vasculaire laserbehandeling wordt geconcentreerde lichtenergie op specifieke huidaandoeningen gericht. Dit licht wordt geabsorbeerd door de bloedvaten en capillairen, waardoor ze worden afgebroken en op natuurlijke wijze door het lichaam worden afgevoerd.

Behandeling van de Vasculaire Laser

Na de behandeling zal je huid zichtbaar verbeteren. Zichtbare bloedvaten en capillairen vervagen, rosacea en couperose verminderen, en je huidskleur en textuur verbeteren. Je kunt een stralende teint en een egale huid verwachten die je zelfvertrouwen doet opleven.

Voor wie is de behandeling geschikt?

Deze behandeling is geschikt voor iedereen die last heeft van zichtbare bloedvaten, verwijde capillairen, rosacea of couperose. Als je je huid wilt verbeteren, een egale teint wilt herstellen en je zelfvertrouwen wilt vergroten, dan is de vasculaire laserbehandeling wellicht de juiste keuze voor jou.

Hoe lang duurt de Vasculaire Laser behandeling?
De duur van de vasculaire laserbehandeling kan variëren, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied en de specifieke huidaandoening. Over het algemeen kan een behandelingssessie tussen de 15 tot 30 minuten duren. Tijdens een persoonlijk consult bij PMU Tina kunnen we de exacte duur van de behandeling voor jouw specifieke situatie bespreken en al je vragen beantwoorden.

 

blank

Plan jouw PMU behandeling bij Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: Gesloten

Eén juiste behandelingsprocedure

De prijs wordt bepaald aan de hand van het aantal behandelmomenten. Wij kunnen ook samen met jou kijken hoe wij de kosten binnen jouw budget kunnen spreiden. Zo wordt je geen dief van jouw eigen portemonnee. De behandelingsprocedure veranderen wij niet. Wij torren daar niet aan. Indien jij je hierin kunt vinden, maken wij een passende offerte en ligt het aan jou om de afspraak te bevestigen.

De voordelen en de behandeling

De voordelen van onze vasculaire laserbehandeling zijn veelzijdig. Het biedt een effectieve, niet-invasieve oplossing voor zichtbare huidaandoeningen. Met minimale hersteltijd kun je snel genieten van verbeterde resultaten en een hernieuwd gevoel van zelfvertrouwen.

Voordelen:

  • Effectieve vermindering van zichtbare bloedvaten en verwijde capillairen
  • Behandeling van rosacea en couperose voor een egale teint
  • Verbetering van de huidskleur en -textuur
  • Vermindering van zichtbare rode vlekken en oneffenheden
  • Comfortabele, niet-invasieve procedure met minimale hersteltijd

Het aantal benodigde behandelingen varieert, afhankelijk van verschillende factoren, zoals:

Dit hangt af van:

  • De aard van de huidaandoening
  • De grootte van het te behandelen gebied
  • De reactie van je huid op de behandeling
blank

Permanente make up blijft 2 tot 5 jaar zichtbaar en zal in de loop der tijd vervagen

De make-up zal na een bepaalde tijd langzaam lichter worden. De cliënt wordt duurzaam geïnformeerd. Bij iedere behandeling worden de risico’s en de nazorg aan de klant meegegeven. Wij willen dat je stralend onze winkel verlaat en enthousiast terugkomt voor een vervolgbehandeling.

Ben je al overtuigd om over te stappen op permanente make-up of heb je meer informatie nodig?

Maak dan telefonisch contact of verstuur ons een bericht via onze webpagina. Wil je liever langskomen? Dan hebben wij toch graag dat je vooraf een afspraak maakt. Het maken van een nieuwe afspraak is bij PMUTina altijd gratis.

Direct PMU advies nodig?