Intraceutical zuurstofbehandeling bestellen? | PMU Naald - PMU Tina
-42%

Intraceutical zuurstofbehandeling

Oorspronkelijke prijs was: €115,00.Huidige prijs is: €66,50. excl. BTW

Als u deze behandeling boekt krijgt U daarbij een mini serum, moisture binding en hydration gel erbij zolang de voorraad strekt .

intraceuticals is de enige echte zuurstofbehandeling van sterren als Eva Longoria, Justin Timberlake, David Beckham en Katy Perry Een ontspannende gezichtsbehandeling met direct liftende resultaten. Producten met natuurlijke ingrediënten als vitamines, hyaluronzuur en vele anti-oxidanten.

Zolang de voorraad strekt met een mini serum, moisture binding en hydration gel voor de klant die deze behandeling boekt!!

Rimpels rondom de ogen en de mond, pigmenten op het gezicht die steeds toenemen en opvallend worden en heel soms ook nog een onfrisse look hebben. Ouderdomsverschijnselen bepalen hun eigen ingangstijd. Evenzo kan door hormonale ingrepen jouw gezicht een minder mooie uitstraling krijgen, waardoor je minder lekker in jouw vel voelt. Oxygen facial treatment-Intraceuticals is de ultieme gezichtsbehandeling die je de frisse en ietwat jongere look tijdelijk weer doet opleven.

Intraceuticals is de enige echte zuurstofbehandeling van sterren als Eva Longoria, Justin Timberlake, David Beckham en Katy Perry. Een ontspannende gezichtsbehandeling met direct liftende resultaten. Producten met natuurlijke ingrediënten als vitamines, hyaluronzuur en vele anti-oxidanten.

Daarnaast zijn er een aantal productlijnen om het resultaat van de behandeling te verlengen. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals vitamines, verschillende soorten (gewicht) hyaluronzuur en vele anti-oxidanten. Alle producten zijn parabenenvrij!

Direct PMU advies nodig?