Fractional Needle - Permanent Make-up Tina

Fractional Needle

Ervaar de vernieuwende kracht van onze Fractional Needle behandeling voor een stralende huidtransformatie.

Fractional Needle voor een stralende huid

Is je huid niet zo fris en egaal als je zou willen? Heb je last van een doffe teint, grove huidtextuur of storende fijne lijntjes? Dan is het tijd om vaarwel te zeggen tegen deze huidproblemen! Ontdek de kracht van de combi behandeling PRX-T33 met Microneedling, een innovatieve aanpak voor huidverbetering die verbluffende resultaten biedt.

Geniet langer van een jong en fris gezicht

De Combinatiebehandeling PRX-T33 met Fractional Needle is dé oplossing voor een huid die straalt van gezondheid. Deze geavanceerde behandeling stimuleert het natuurlijke regeneratieproces van je huid en richt zich op het verbeteren van elasticiteit, fijne lijntjes, acnelittekens, hydratatie en huidteint. Het is de nieuwste trend in de wereld van huidverbetering.

blank

“De Combinatie van PRX Therapy en Microneedling zorgt voor een synergetisch effect dat de stimulatie van fibroblasten in de huid verhoogt, wat resulteert in een verhoogde aanmaak van collageen en elastine.”

Hoe werkt de combinatiebehandeling met de PRX-T33 en de Fractional Needle?

Bij deze behandeling wordt eerst de PRX-T33 aangebracht om diep in de huidlagen te stimuleren. Vervolgens wordt Microneedling toegepast, waarbij minuscule verticale gaatjes in de huid worden gemaakt. Deze micro-wondjes activeren de groeifactoren, wat leidt tot de aanmaak van nieuw collageen en elastine in de huid.

Bij PMU Tina staan we klaar om je te begeleiden op je reis naar een stralende huid. Neem contact met ons op voor een persoonlijk consult en ontdek hoe onze Combinatiebehandeling PRX-T33 met Microneedling jou kan helpen om je beste huid ooit te bereiken.

Plan jouw PMU behandeling bij Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: Alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: Gesloten

Direct PMU advies nodig?