Aanvraag gelukt - Permanent Make-up Tina

Bedankt

Wij hebben uw bericht ontvangen

Natuurlijke schoonheid met permanent make-up voor iedereen

Ieder mens is uniek en mooi het maakt niet uit of u jong of oud, rimpelig of strak bent iedereen is mooi op zijn eigenwijze met een natuurlijke schoonheid! Om deze schoonheid nog meer te benadrukken gebruik ik in mijn salon op een natuurlijke manier technieken met permanent make-up.

Voor iedereen die:

PMUTina
Higimask is het #1 transparante masker ter wereld. Het is ontworpen om het hygiëne, het comfort, het professionele imago en het karakter te verbeteren. Goedgekeurd door topexperts en PMU professionals.

PMUTina werkt samen met

Plan jouw afspraak in met Tina

Onze algemene bedrijfsgegevens:

Bezoekadres

Veerweg 18
5863 AR Blitterswijck
Nederland

Bankgegevens

IBAN: NL19RABO0105118516
SWIFT/BIC: RABONL2U
BTW: NL00184487485

Contact

E-mail: [email protected]
Mobiel: 06 - 53602959
KvK: 12063869

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 9:00 - 17:00
Zaterdag: alleen geopend voor PMU Masterclass
Zondag & feestdagen: gesloten

PMU webshop:

Mijn naam is Tina van Hese,

Ik heb het geluk gehad dat ik van mijn passie mijn werk heb kunnen maken. Na jaren als trainer werkzaam te zijn geweest in de nagelindustrie en de visagie kwam de Permanent Make-Up mijn pad.

Na vele jaren in de PMU werkzaam te zijn ben ik nu ook trainer in permanent make-up voor NPM Israël. De voorkennis die ik had van visagie en nageldesigner d.m.v. verschillende technieken en overgangen van kleuren in het gezicht en design op de nagels gaf me hiervoor nog meer passie.

Ieder gezicht is anders dus niet iedere wenkbrauw, lippen of vorm ogen zijn hetzelfde. Men zal dus moeten zien wat bij die persoon past. Dat is de kunst. Je moet eigenlijk meteen kunnen zien wat bij iemand past. Dat vergt jaren ervaring en training.

Kijk dus altijd naar het werk van de PMU Specialiste en naar de recensies van de klanten. Ook pigmenten die we gaan gebruiken op de huid zijn hierbij heel belangrijk en wat voor huid de klant heeft. De ondertoon van een huid kan een pigment heel anders doen kleuren. Dus enige kennis hiervan is zeker vereist.

Door de vele trainingen die ik gevolgd heb van diverse masters over de hele wereld zijn mijn technieken dan ook uitgebreid waarvoor ik heel dankbaar ben.

Heb je nog vragen? Of wil je een gratis intake?
Neem gerust contact met me op.

Tot snel!

Groetjes,

Tina

Bezoek de PMU salon in Blitterswijck

Wil jij ook een professionele permanent make-up behandeling of heb je vragen over de levertijd van jouw product?
Neem dan contact met ons op via het contactformulier of telefoon. Wij bieden een volledig assortiment producten aan voor jouw PMU salon.

Direct PMU advies nodig?