Vita Liberata Skin Plumping Peptide Mist - 200 ml bestellen? | PMU Naald - PMU Tina
-36%

Vita Liberata Skin Plumping Peptide Mist – 200 ml

17,95 excl. BTW

Vita Liberata Skin Plumping Peptide Mist verhoogt de effectiviteit van elk product wat je erna gebruikt. Zorgt voor een mooiere kleur waar je langer van kunt genieten.

 

Uitverkocht

Categorie:

Vita Liberata Skin Plumping Peptide Mist 200 ml is een heel bijzonder product. Door gebruik van de Vita Liberata Skin Plumping Peptide Mist wordt de werking versterkt van elk product wat je erna gebruikt. Dit hoeft dus niet per se een zelfbruiner te zijn, maar kan elk beauty product wezen wat je graag gebruikt.

De Oligo Peptides zorgen ervoor dat de huid steviger en voller wordt. Ingrediënten zoals granaatappel geven de huid een boost en hebben een verjongende werking terwijl pepermunt de huid kalmeert en verzacht. De mist geeft de huid balans en hersteld de pH waardes van de huid zodat je uit kunt gaan van een perfect resultaat, keer op keer.

  • Versterkt de effectiviteit van het volgende product
  • Zorgt voor een diepere kleur en mooiere finish
  • Gebruik elke dag voor een egalere en zachtere huid met minder lijntjes.
  • Gebruik vlak voordat je een zelfbruiner gebruikt, als het product nog vochtig aanvoelt

De huid wordt stralend en porien worden minder zichtbaar. De huid wordt intens gehydrateerd en blijft zacht en soepel. Allemaal zaken die zorgen dat je kleurtje egaler wordt en langer zichtbaar blijft.

Uniek product voor iedereen die op zoek is naar een zachte, stevige en egale huid.

Direct PMU advies nodig?