Ten Minute tan vita liberata bestellen? | PMU Naald - PMU Tina
-23%

Ten Minute tan vita liberata

27,50 excl. BTW

Gebruik de Vita Liberata Ten Minute Tan zo voor het mooiste resultaat:

Scrub de huid (het liefst een dag van tevoren). Wanneer je je benen wilt ontharen, doe dit dan ook van te voren. Zorg ervoor dat de huid schoon is en droog en gebruik een tanning mitt bij het aanbrengen. Daarmee blijven je handen schoon en wordt het resultaat egaler. Werk van beneden naar boven en gebruik maar een klein beetje op droge plekken zoals handen, polsen, enkels, knieën en voeten. Smeer deze eventueel vooraf in met een beetje bodylotion. Laat de  Vita Liberata Ten Minute Tan 10 minuten intrekken, draag eventueel losse donkere kleding tijdens de inwerktijd. Stap na 10 minuten onder de douche en spoel de huid voorzichtig af met water. Gebruik liever geen doucheproducten omdat dit de intensiteit van de kleur kan benadelen. Dep jezelf droog.

Na 4 tot 6 uur zal de mooie natuurlijke kleur tevoorschijn komen. Gebruik vaker voor een diepere kleur.

Omdat de Vita Liberata Ten Minute Tan zo zacht en voedend is kun je het gemakkelijk dagelijks gebruiken totdat je de gewenste kleur bereikt hebt.

  • Geeft absoluut niet af.
  • Intense verzorging voor de huid.
  • Opgebouwd uit biologische ingrediënten.
  • Geurloos.
  • Snelle zelfbruiner die je zonder problemen vaker kunt gebruiken voor een dieper resultaat.

Zonder parabenen, chemicaliën, parfum, alcohol, dierlijke bestanddelen, petro chemicaliën, sulfaten of siliconen.

Uitverkocht

Categorie:

De Vita Liberata Ten Minute Tan is de aller-aller snelste zelfbruiner ter wereld. Gewoon aanbrengen, 10 minuten in laten trekken en dan douchen. Binnen 4 tot 6 uur ontwikkeld zich een prachtige goud, gebronsde kleur.

Ben jij klaar voor een totaal nieuwe manier van zelfbruinen? Met de Vita Liberata Ten Minute Tan is het nu makkelijker dan ooit om een mooie, natuurlijke medium bruine huid te krijgen in slechts 10 minuten. Deze zelfbruinende creme is diep hydraterend en volgepropt met de beste anti- huidverouderings ingrediëntenzoals Rozenbottel olie (Rosehip) en Matrixyl 3000 Peptide complex, wat zorgt voor de aanmaak van extra collageen waardoor de huid er sterker en jonger uit zal zien. De Vita Liberata Ten Minute Tan bevat geen chemische ingrediënten maar maakt juist gebruik van de allerbeste biologische en plantaardige bestanddelen zoals Neroli en Rozen olie.

Vita Liberata Ten Minute Tan is geschikt voor alle huid tinten en te gebruiken voor zowel  het lichaam als het gezicht.

Direct PMU advies nodig?