Botox & Lip Fillers

Voor volle en sensuele lippen

Laat jouw natuurlijke schoonheid spreken

Een selfie maken waar je jouw lippen wilt accentueren? Dat is heden ten dage dé trend in het bijzonder onder de jeugd. Één van de aandachttrekkers in ons gelaat zijn de lippen. Het zal wel eens zijn voorgekomen dat je voor de spiegel staat en een mooi mond probeert op te zetten. Met volle lippen lijkt het wel dat wij er sensueel en aantrekkelijk uit kunnen zien. Een belangrijke functie van onze lippen is het bepalen van onze gezichtsuitdrukking. Een Botox bij de lippen kan deze voller doen lijken.

Behandeling
Bij de Botox behandeling wordt met een kleine injectienaald Botox in de spieren van de lippen ingespoten. Deze spieren zorgen voor de beweging van de mond en de lippen. Door het inbrengen van de botox gaan de spieren ontspannen en kunnen de boven- en onderlip voller gaan lijken.

  • Veiligheid is bij ons prioriteit nr. 1
  • Natuurlijke volle lippen
  • Laat jouw lippen accentueren

Jouw gezondheid staat voorop

De Botox behandeling wordt door speciaal Botox opgeleid personeel uitgevoerd. Bij de consultatiefase wordt, vooraf aan iedere behandeling, de klant voorzien van informatie. De cliënt dient tevens informatie te verschaffen over zijn of haar gezondheid. De risico’s worden besproken en veel belangrijker de nazorg. Indien de risico’s te groot zijn, kan van de Botox behandeling worden afgezien. Een Botox behandeling kan ook de oplossing zijn bij het corrigeren van scheve lippen, afhangende mondhoeken en de gummy smile.

Geen botox maar liever een lip-filler behandeling?

Bij lip fillers wordt een bepaalde vulling of een heldere gel, in kleine hoeveelheden geïnjecteerd in de lippen. Hiermee kan de vorm en structuur van de gezichtshuid verbeteren. De vulling bevat hyaluronzuur, en lijkt sterk op het hyaluronzuur welke in ons lichaam voorkomt.
De fillers hebben verschillende levensduur en kan wel 10 maanden zijn. Bij de mond worden de fillers sneller afgebroken omdat wij met onze mond veel meer bewegen.

Onze goed en ervaren opgeleide cosmetische specialisten staan u bij een veilige lip filler behandeling. De behandeling is nagenoeg pijnloos, maar dat kan afhankelijk van de pijngraad per persoon verschillen. De behandeling heeft minimale bijwerkingen.

  • Nagenoeg pijnloze lip-filler behandeling
  • Blijft 10 maanden goed
  • Twijfel je nog? Bel voor gratis advies
Open chat
Direct PMU advies nodig?
Powered by